Ma vesztettem el a szüzességem sos?
Nekem nem egyértelmű a kérdés,végig csináltátok gumi nélkül,vagy csak az elején?Ha csak az elején,akkor is lehet előváladék,amitől terhes lehetsz,persze nem olyan sok az esélye,attól is függ hol tartasz a ciklusodban.Ha megszakítással védekeztetek,elmennék a helyedben dokihoz,esemény utánit feliratni,majd nőgyógyászhoz fogamzásgátlót feliratni...Persze csak ha 100%ra nem szeretnél babát...Azért mondhatta,mert tényleg kevesebb az esélye,de van esélye,úgyhogy az nem teljesen igaz,amit mondott...Én is 17 voltam,mikor először voltam együtt a barátommal,de mindig is úgy tudtam,hogy ha már kicsit védekezés nélkül van együtt egy pár,abból baba lehet!Még a fogamzásgátlóval is várni kell 2-4 hetet,hogy hasson,különben abból is baba lehet.
Ja,és ha ő már több nővel volt együtt,ajánlatos gumit használni inkább egy ideig,persze ez az én véleményem...
De, ennyitől is lehetsz terhes.
Ha a pasidnak igaza lenne, akkor 10 centinél kisebb farokkal nem is lehetne gyereket csinálni.
Kicsit berakja, esetleg kicsit beléd élvez, te meg elhiszed, hogy időben kivette, mert az mondja, hogy vigyáz. Rengeteg gyerek születik ilyen tévedésből.
A gumis szex a nőknek 99%-ban olyan, mint a gumi nélküli, nem fog levenni semmit az érzésből, szóval ha gumi nélkül akar szexelni, akkor azt csak maga miatt teszi, hogy neki jobb legyen, és nem érdekli, ha te teherbe esel.
Egy kis apróság, ha most nem estél teherbe, az nem azért van, mert olyan nagyon ügyes a barátod, csupán mákod volt. Tehát ne vedd készpénznek, hogy ha így "védekeztek", akkor az mindig be fog válni.
Még egy pici apróság: ha a pasinak nincs pénze egy csomag gumira, ami max 1200 ft, akkor ki fogja kifizetni az abortuszt, ami 40 ezer?!
Tanulj meg nemet mondani, a saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!