Védekezés nélkül vesztettem el a szüzességem de nem belém ment el akkor is terhes lehetek? Normális valaszokat
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 22:08
2/23 anonim válasza:
Lehetsz,mert ondóban is lehetnek spermácskák,jó baba nevelést.
3/23 k.akos99 válasza:
Igaza van az elsőnek, lehetsz.
4/23 anonim válasza:
lehetsz de kicsi az esély nagyon, mivel nem mindenkinek van előváladék, és csak nagyon kevés számba van.. Illetve csak az ovuláció 2 napjában eshetsz teherbe max előtte mégpár napig, de utána tuti nem..
5/23 A kérdező kommentje:
És ezt honnan vehetem észre h az vagyok ha nem azeretnek el menni orvoshoz ?
2015. ápr. 29. 22:14
6/23 anonim válasza:
Persze az esélye minimális, de arra mindenképp elég, hogy plusz szorongássokkal aranyozza mindennapjaid
Legjobb tudományos szerint az előváladék szerepe a húgycsó savas vegyhatásának semlegesítése, hogy az ejakulátomban ne sérüljenek az ebihalak. Na most az a pár spermium nem sok. Eleve 20 millió alatt/ml ajánlják a mesterséges ondóbevitelt.
7/23 anonim válasza:
ha mostanában történt akkor vegyél egy esemény utáni tablettát a gyógyszertárban. Asszem 72 órán belül használható.
8/23 anonim válasza:
eseményutáni vagy vársz és csinálsz tesztet ostoba kölykök a puncid inkább tartsd lakat alatt még egy pár évig míg eszed is lesz
9/23 anonim válasza:
ezt jól benéztem te kis ribi mert bizony lehetsz. sok eszed van.
10/23 A kérdező kommentje:
21 leszek lasan nm hisszem h kolyok vagyok de amugy nem hiszem h az esemény utani fog seginteni 4 nap telt mar el azota :///
2015. ápr. 29. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!