Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratom, es nem akar megbocsatani. Mit tehetnek? Tobb honapja konyorgok neki, es nagyon szeretem. Ertelmes valaszokat ha lehet!
nagyon semmit
eltörtél benne "dolgokat",érzelmeket....
Mivel nincsenek részletezve a megcsalás körülményei, én nem ítélkezem. Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha már megtetted, enyhén következetlen lépés, hogy vissza akarsz csinálni mindent. Lépj tovább és keress olyat, aki mellett, nem akarsz kalandozni.
22/N
Engem a barátnom úgymond csak félig csalt meg
Részegre itta magát
Elkezdte egy fiúnak fogdosni a száját aki meg lekapta
És hát egy kis késéssel lökte el
Ezt majdnem egy év után vallotta be, kb végig amikor ilyesmi téma feljott a szemembe hazudott..
Azt mondta hogy azért mert így szokta meg és nehéz őszintének lenni
És utana többször ment buliba és ha fhoztam hogy vigyáznia kéne magára akkor én voltam a szar ember hogy úgyse tudja senki se lekapni miért vagyok iylen
Tudod ha megcsalsz valakit
Akár ennyire is
Mondd el neki
Beszéljétek meg
Mi együtt vagyunk és azóta nagyon aranyos már tényleg én vagyok neki az első
De azért mert megtortent, mert ilyen későn mondta el és mert ennyit hazudott, sose fogok már hinni magamban, nem érzem magam értékes embernek
Tudod ezekkel tényleg hatalmas toreseket lehet okozni embereknek
Én például azóta nem tudok úgy bízni benne
Nem érzem magam értékesnek se férfinak mert nem szakítottam vele
Nem hiszek már úgy a kapcsolatunk tökéletességeben mint régen
A lényeg hogy mondd el neki mert ha nem mondod el az már ennyinel is akkora torest okoz a másik félnek ha tényleg szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!