A férjem összeszűrte a levet a hátam mögött egy közös ismerőssel, szeretném, ha elmenne, mert nem tudok neki megbocsátani, ő viszont maradni akar és a kislányom is erre kér. Mit tennétek?
Én azt mondom, teljesen mindegy mi történt mert egyszeri alaklom ha nincs benne érzelem megbocsájtható. Persze nem egyik napról a másikra, de megbocsájtható. pl. részeges éjszaka, sokat ittak, amúgy is jól össze rúgták a port a feleségükkel/férjükkel és valahogyan egyszer csak össze feküdtek. DE a férj maga vallja be a történteket, megbánást mutat akkor én megbocsájtanék. Általában ha egy férfi / nő máshol keres boldogságot akkor annak oka van, érdemes ezen elgondolkodni , te nem e vagy hibás?!
- foglalkozól vele eleget a két gyerek mellett?
- eljártatok néha kettesben vacsorázni?
- adsz a külsődre (fodrász, ruhák, tisztaság, szemöldökkiszedés, gyantázás stb.)?
- naponta megöleled és tudatosítod benne fontos a számodra?
- leszoktatok ülni beszélgetni, és öszíntén tudtok e beszélgetni a kapcsolatotokról?
Én azt mondom menjen el 1-2 hétre tőletek, akkor te is megérzed milyen nélküle, ő is megérzi milyen nélkületek, van időtök gondolkodni.
Hogy tudta meg a 4 éves gyerek ezt? Mert én csak akkor beszélnék vele, ha a férjemmel már megállapodtunk abban, h megy vagy marad.
Abban nem lehet tanácsot adni sztem,h hogyan dönts. Az a lényeg,h legyél következetes. Ha azt mondod a férjednek,h mennie kell, utána már ne engedd vissza mégis. Ha abban maradtok,h nem mentek szét, akkor ne vesd a szemére folyton. Mert sztem a veszekedések, következetlenség, az ami igazán a bizonytalanság érzését váltja ki a gyerekekben.
Én is elhagynám.
A megcsalás nem megoldás az összeveszésre.
Az italozás pedig nem mentség.
Ilyen férfire utána rá sem bírnék nézni, nemhogy még melléfeküdni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!