A férjem összeszűrte a levet a hátam mögött egy közös ismerőssel, szeretném, ha elmenne, mert nem tudok neki megbocsátani, ő viszont maradni akar és a kislányom is erre kér. Mit tennétek?
Már miért is lenne erős? :) Egyébként konkrétan leírtam a korábbi hozzászólásokban, de oké.
Nehogy azt gondoljuk, hogy egy hasonló helyzetben te és én ugyanazt látjuk a legfontosabbnak. Konkrét példa itt: az egyik nő elküldi a pasit, mert az önérzete a legfontosabb és nem tud esélyt adni, nincs bizalma, stb., a másik meg visszafogadja, mert a közös élet neki a legfontosabb, és lát esélyt a kapcsolat megmentésére, szeretne egy családot összetartani, stb. Egyik megoldás sem elítélendő, vagy jó és rossz, csak megítélés kérdése. Mégpedig csakis azoké, akik a helyzet szereplői, nem a miénk.
Ennyit értek alatta, azt hiszem ez már elég konkrét példa. Nem szeretnék többet offolni, csak a kérdezőnek fogok válaszolni, ha úgy érzem. Ne vedd sértésnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!