A férjem összeszűrte a levet a hátam mögött egy közös ismerőssel, szeretném, ha elmenne, mert nem tudok neki megbocsátani, ő viszont maradni akar és a kislányom is erre kér. Mit tennétek?
11 én is ezt akartam írni
Ez a legundorítóbb.
Ha elválsz és a lányod egyre hisztisebb, kezelhetetlenebb lesz, akkor boldog leszel?
Ne a saját sérelmeddel törődj, hanem a gyerekeid érdekeivel! Kiteszed őket a válással járó több éves herce-hurcával, csak azért, hogy a büszkeséged megmaradjon.
Nem igaz, hogy boldogabbak lesznek, mint ha együtt maradtok. Csak nem szabad a multat mindig emlegetni. Túl kell lépni rajta.
Egy anyának nem a saját boldogsága kell legyen a legfontosabb, hanem a gyerekeié.
Utolsó ez nem igaz.
Igenis fontos a saját boldogsága is.Nem kell megalkudni mindent elviselni csak mert jaja a gyerekeknek biztos az lesz a jobb,elmondom a gyerekeknek sokkal rosszabb ha az apuka csalja az anyját az anyuka nem szereti a férjét nagy a feszültség,sok a veszekedés nincs köztük harmónia,szeretet.A megcsalás nem bocsánatos bűn, pláne hogy az alkoholra fogja ami nem indok. Egy 4 éves meg ne döntse el,hogy mi legyen ilyen esetben meg sem kell kérdezni,hiszen a szülők döntése,és teljesen érthető ha egy hűtlen ember mellett nem akar ott maradni magát sanyargatva boldogtalanul,megalázkodva.
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékú válaszokat!!
Nem tudom konkrétan testileg mi történt köztük, SMSeket kaptam el és ebből kiderült, és utána a kérdéseimre beismerte, hogy hónapok óta beszélgetnek... Bizonyítékom ennyire van csak, de nyilván ezek után nem tudok hinni neki.
A kislányom nagyon érzékeny lélek és okos, biztosan magától mondja ezeket. Nyilván azért lett beavatva, mert véglegesnek gondolatam a döntésem, csak ez elbizonytalanít.
Biztosan én sem vagyok tökéletes, de nem gondolom, hogy egy házasságban az a normális, hogy máshoz szaladunk a problémákkal..
Az igazság az, hogy nem lehet erről reálisan írni, amig az ember át nem éli. Nekem egy barátnőm van ilyen helyzetben most. Rohadt nehéz dolog ez- látom az egész családon. Itt annyival rosszabb a helyzet, hogy 2-szorra fordult elő. Az elsőt megbocsájtotta- nem kis lelkitusa volt- és azt mondta, hogy a másodikat is megbocsátotta volna, ha csak 1x fordult volna elő- de azóta már nagyon összemelegedett az apuka a másik nővel. Így most válnak. Költöznek... így is nagyon nehéz.
Én nem akarok ítélkezni senki felett- tanácsot sem adni- de én a helyedben a gyerekek miatt egyszer megbocsájtanék, ha tényleg megbánást mutat apuka és tényleg nem fog előfordulni mégegyszer. Nem akarom menteni- félre ne értsen senki, de nem hinném hogy egy egyszeri botlás miatt félre kellene dobni az egész addigi életet. Természetes, hogy nagy törés ez az anyukának, és mig helyreáll a bizalom- ha helyreáll egyátalán -az jó sok időbe telik. De nem tenném meg a gyerekeimmel, hogy a szeretett apjukat a családot elveszítsék egyetlen hiba miatt. Én így döntenék... más lehet máshogy. De csak egy hibát néznék el, mert egyszer még megbocsátható, másodszorra már viszont én lennék a balek, akivel mindent meg lehet csinálni. :((
Sajnálom kérdező- nagyon rossz helyzet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!