A férjem összeszűrte a levet a hátam mögött egy közös ismerőssel, szeretném, ha elmenne, mert nem tudok neki megbocsátani, ő viszont maradni akar és a kislányom is erre kér. Mit tennétek?
Az üzenetek és a telefonok nem baráti beszélgetések voltak, hanem hogy mit csinálna vele szex közben, hiányzik neki, stb. A találkozó a több száz km-es távolság miatt maradt el. Egyenlőre....
Nyilván nem olyan tanácsokat kapott, hogy mivel lepjen meg, nem vagyok egy hisztérika, és féltékeny soha nem voltam, mert tényleg úgy gondoltam, hogy nem tenne ilyeneket.
Persze nem minden felhőtlen köztünk, de igazán nagy gondok nem voltak szerintem. Ha meg rólam beszélgetni akar vkivel, akkor erre valók a barátok és nem az ilyen nők.
Nemsokára 3,5 éves a lányom. Már 2 éve, hogy apuka elköltözött, mert ő egy másik nőt választott. Eszünkbe sem jutott, hogy csak a kicsi miatt együtt maradjunk, annak nem lett volna értelme.
Apuka rendszeresen jön, sokat foglalkozik a gyerekkel. A gyerek pedig köszöni szépen, jól van. Kiegyensúlyozott, boldog gyerek. Tudja, hogy apa a barátnőjével él, anya meg vele.
Anno elmentem gyerekpszichológushoz, hogy hogyan kell ezt kezelni. Azt mondta, minden esetben sérül valamennyire egy gyerek lelke, ha elválnak a szülők, de az tőlünk függ, hogy mennyire. Mi baráti viszonyban tudtunk maradni, és a gyereknek ez a legjobb.
" SMSeket kaptam el és ebből kiderült, és utána a kérdéseimre beismerte, hogy hónapok óta beszélgetnek.."
Értem, hogy nehezen viseled, de nekem volt már visszaút ennél durvább dolgok után is, és nagyon boldog évtized jött még ezután
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!