Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő alatt jött...

Kinek mennyi idő alatt jött össze az első baba? Mennyi ideig próbálkiztatok?

Figyelt kérdés
Mi még csak 1 hónapja dolgozunk rajta. Már annyira várom, hogy sikerüljön. Szedtetek valamit előtte?
2016. aug. 30. 21:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
December 25-én döntöttük el,h nekiállunk próbálkozni a babával,másnap harmadnap voltunk csak együtt,aztán arcüreggyulladást kaptam,gondoltuk h majd inkább februártól újra,ha meggyógyulok,addig elmegyek az éves kivizsgálasokra,de már januárban pozit teszteltem,semmit nem szedtem,nem görcsöltünk rá.38 hetes kismama
2016. szept. 5. 17:17
 22/22 anonim válasza:
2 éve próbálkozunk eddig eredménytelenül...volt hormonvizsgálatom, minden oké, volt átjárhatóságim és laparom, minden oké. Ittam a füves ember babaváró teáit, nem segitett. A férjemnek tökéletesek az eredményei. Nem dolgozom stresszes helyen, nem vagyok betegesen vékony viszont felesleg sincs rajtam tehát ez sem lehet baj ugyh szerintem nálam ez már az agyban dől el...semmikép nem szabad rágörcsölni!!!
2016. szept. 5. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!