Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jon mar a baba?!

Adrienn101 kérdése:

Mikor jon mar a baba?!

Figyelt kérdés
Hat nem is tudom lehet csak egy kis megnyugtatasra vagyom! Gondolom sokan voltatok ilyem helyzetben, hogy minden honapban csak a csalodas marad! :( mit csinalok rosszul?? Egy eve szeretnenk osszehozni a babat! Abban a szerencses helyzetben vagyok hogy erzem a peteeresem! 29 napos ciklusaim vannak, es mar a 13 napon annyira szurkalok hogy felallni nem tudok! Egyertelmu mikor kell bujcsizni apaval, de mar az utobbi idoben 2 naponta teszunk a babaprojektert! Iszom a palastfu teat ciklus elejen a cickafatkot! Terhes vitamint is szedek! A doki szerint minden oke, szepen ernek a peteim! De ezek szerint megis van valami!? De mi? Nem tudom es ez elkeserit! Minden honapban ugyan az! Megjon, elmulik, 13 napon meghalok, ha vege az ovunak onnan tudom hogy a cicim nagyon faj egeszen a kovetkezo menszeszig! Most megint 2 nap valaszt el a mensiig es mar most tudom hogy meg fog jonni! :( utalom!!! Koszonom aki elolvas es tud biztatot irni!
2016. szept. 10. 20:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Tudom könnyű mondani, de lazíts! Nagyon görcsösen akarod!
2016. szept. 10. 21:19
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Hat nagyon nem tudok biztatot irni, nalunk mar 5 eve ez van es mar fel is adtam a remenyt, nekunk tutira soha sem fog sikerülni.

De nektek biztos sikerül elöbb-utobb. Annyit tudsz tenni, hogy elmesz meg mas orvosokhoz is, hatha ök rajönnek hol a gond ( endokrinologus, petevezetek atjarhatosagi meg a többi vizsgalat) Szerintem mi eleg egyedi eset vagyunk ( minden tökeletes megsem sikerül sehogy sem), nektek biztosan meglesz hogy hol a hiba es lesz babatok.

Biztosan lesz aki azt irja, hogy ne görcsölj meg menj el nyaralni es hasonlo bölcsessegek. Ne vedd magadra, nekik fogalmuk sincs...

2016. szept. 10. 21:20
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Es hogy tudtam... mig megirtam a valaszt, meg is jött az elsö negörcsöljjeeeee... Regen felhuztam magam rajta, de ma mar csak nevetni tudok. Kedves elsö, van szamomra is valami jo tanacsod?
2016. szept. 10. 21:22
 4/21 A kérdező kommentje:
De gorcsolok nagyon is! ;) kedves masodik valaszolo: 5 eve????? Hat akkor en meg sem szolalok basszus! Nagyon sajnalom! :( Igen azon gondolkodom hogy keresek masik orvost aki tovabb is megy! Endokrinologushoz nodoki alltal lehet csak menni??
2016. szept. 10. 21:38
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Apuval is minden rendben van? Ne húzzátok fel magatokat, azért kérdezem, mert a kérdező csak magáról írt.
2016. szept. 10. 21:39
 6/21 A kérdező kommentje:
Dehogy huzom nem vagyok olyan! :) igen szerintem rendben van, van mar gyermeke!
2016. szept. 10. 21:41
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Azért egy andrológiai vizsgálat nem ártana, csak a biztonság kedvéért. A férfiak kisfickói ellustulhatnak idővel.:-)
2016. szept. 10. 22:28
 8/21 A kérdező kommentje:
Az hany eves kortol javasolt??? Ferjem 27 eves meg csak!
2016. szept. 10. 22:38
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Még andrológián sem jártatok? Akkor még nagyon az elején lehettek! Akkor gondolom még átjárhatósági vizsgálat sem volt! Keress fel egy másik orvost szerintem!
2016. szept. 11. 02:25
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
A,ferfiak eletkoratol fuggetlenul van a vizsgalat.
2016. szept. 11. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!