Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jon mar a baba?!

Adrienn101 kérdése:

Mikor jon mar a baba?!

Figyelt kérdés
Hat nem is tudom lehet csak egy kis megnyugtatasra vagyom! Gondolom sokan voltatok ilyem helyzetben, hogy minden honapban csak a csalodas marad! :( mit csinalok rosszul?? Egy eve szeretnenk osszehozni a babat! Abban a szerencses helyzetben vagyok hogy erzem a peteeresem! 29 napos ciklusaim vannak, es mar a 13 napon annyira szurkalok hogy felallni nem tudok! Egyertelmu mikor kell bujcsizni apaval, de mar az utobbi idoben 2 naponta teszunk a babaprojektert! Iszom a palastfu teat ciklus elejen a cickafatkot! Terhes vitamint is szedek! A doki szerint minden oke, szepen ernek a peteim! De ezek szerint megis van valami!? De mi? Nem tudom es ez elkeserit! Minden honapban ugyan az! Megjon, elmulik, 13 napon meghalok, ha vege az ovunak onnan tudom hogy a cicim nagyon faj egeszen a kovetkezo menszeszig! Most megint 2 nap valaszt el a mensiig es mar most tudom hogy meg fog jonni! :( utalom!!! Koszonom aki elolvas es tud biztatot irni!
2016. szept. 10. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Párodnak andrológia neked hormonok a ciklus 3és 21 napján.
2016. szept. 11. 08:29
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

En vagyok akinel öt eve nincs baba. Ne haragudj, tenyleg nem megijeszteni akartalak. Meg nagyon sok vizsglat nem volt meg nalatok, keress egy uj orvost, biztos meglesz hol a gond.

Endorkrinologiara a Mensmentist szoktak ajanlani, ami fizetös, nekem csalodas volt, mert nem tudtak segiteni es ezt nem mondtak a szemembe csak kezelgettek jo dragan a semmire. Mondjuk nekem nincs is komoly hormonproblemam. De teny hogy nagyon sok nönek segitettek mar, szerintem egy probat meger.

2016. szept. 11. 09:21
 13/21 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon koszonom a hasznos valaszokat! Amilyen vizsgalatokat emlitettetek meg nem is hallottam roluk! Soha egyetlen egyszer nem is mondta a nogyogyaszom hogy kellene barmi is! :( persze azert a penzt benyelte minden alkalommal es nyugtatott hogy lesz itt baba! Koszonom nektek, felkeresek egy masik orvost es kerem hogy ezeket a vizsgalatokat csinalja meg! Es csak remenykedem hogy kiderul mi a baj es kezelni tudjak!

De az nagyon rossz ha nem derul ki semmi, minden rendbrn van es 5 eve nem jon ossze a babo! :(

2016. szept. 11. 09:33
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne válts még dokit, ha egyébként meg vagy vele elégedve. Komplex meddőségi vizsgálatot akkor csinálnak, ha legalább 12 hónapja nem jön össze a baba, ti pont most jutottatok el idáig. Beszélj először vele, ha elutasít, akkor lépj tovább.
2016. szept. 11. 12:02
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Itt elolvashatod, miből áll.

2016. szept. 11. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Apucit is kikell vizsgàltatni

E viramint szedjetek mond a ketten

Te mindig menzesztol ovuig a parod folyamatosan

2016. szept. 11. 15:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a tanacsokat, hihetetlen szamomra hogy itt kell dolgokat megtudnom! Orvosomra visszaterve, nem is tudom en mar mondtam neki hogy tovabb kene lepni de olyan mint ha meg sem hallana es mindig azt mondja hogy semmi baj nincs! Hat de van! E vitamin tippet kulon koszonom es kiprobaljuk! Ennyi segito infoval talan a mostani megjovetelt majd tulelem valahogy! Koszonom nektek! :)
2016. szept. 12. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen. Megy a drukk!! :) relaaax
2016. szept. 13. 09:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

szerintem nem kell rögtön rosszra gondolni. Tudom,hogy itt a GYK-en sokaknak van/volt valóban problémájuk, de azt látom,hogy ha nem jön össze 1 éven belül, akkor mindenki a legrosszabbra gondol. Megértem, mi is másfél évet vártunk és én is kezdtem aggódni,hogy gond lehet, pedig nem volt semmi! Csak nekünk ennyi idő kelltt. A dokim szerint míg régen 3-6 hónap volt az átlag idő teherbeesés szempontjából, mára ez megváltozott és inkább 1-2 év. Persze, sokaknak összejön rögtön, vagy haamr, de nem vagyunk egyformák. Azt is tudom,hogy amikor azt mondják,hogy ne görcsölj, a falba tudnád verni a fejed. Legalábbis én így voltam. Egy biztos, nekünk abban a hónapban jött össze, amikor azt mondtam,hogy jól van, nekem nem is kell gyerek (persze csak elkeseredésemben mondtam) és épp munkahelyet akartam váltani, de már nem mentem el az interjúra, mert kiderült, hogy babát várok. Szóval nem mondom, hogy ne görcsölj, mert én sem tudtam nem görcsölni, csak keress valami új elfoglaltságot. Bármit, ami picit is érdekel. (ja és teszt-pazarló voltam, folyton teszteltem...tudom, gáz.) Kitartást!

2016. szept. 13. 14:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Kedves "utolso"!

Szavaid nagyon megnyugtattak, nagyon jo volt olvasni, raadasul pont ma jott meg es persze ismet megzuhantam!! De baromi jol esett olvasni a soraidat!

Erdekes pont azt mondtam ma en is magamnak hogy nem kell gyerek! :)

Nagyon gratulalok nektek a babahoz es a kitartashoz is!

Remelem hamarosan a mi idonk is eljon! :)

Es mindenkinek koszonom aki hozzaszolt barmilyen formaban, tanacsokat megfigadtam/megfogadom!:)

2016. szept. 13. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!