Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nők! Nem tudtam hova írjam....

Nők! Nem tudtam hova írjam. Ha "balesetből" teherbe esnétek, megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
abban a környezetben, hogy még nem tudtok szülőktől elköltözni, de nagykorúak vagytok már és munkátok is van.. de az apára nem lehetne számítani... lenne szívetek elvetetni?
2016. aug. 16. 16:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
52%
Nem lenne szívem.. De mondjuk ha olyan baleset hogy időben észre vesszük hogy el szakadt az óvszer akkor még aznap vagy másnap esemény utáni tablettát íratnék fel és nem várnám hogy akkor most meg jön vagy nem... De ha nem lenne gond ha jönne a baba és idő közben hülyülne be az apa akkor az apa lapátra kerül fizetheti a gyerek tartást mert a baba maradna ;)
2016. aug. 16. 19:53
 32/41 A kérdező kommentje:
nem írtam sehol sem olyat, hogy ez velem történt meg. Csak szimplán feltettem a kérdést.. Nem hiszem, hogy jogosan estetek nekem!
2016. aug. 16. 23:06
 33/41 anonim ***** válasza:
61%

nem tartanám meg

és ha ilyen helyzetben van valaki, akkor figyeljen rendesen a védekezésre

2016. aug. 17. 09:29
 34/41 anonim ***** válasza:
15%
Fura, mert velem a napokban esett a baleset. Hasonlo cipoben jarok. Kilyukadt a gumi. Van ilyen. A partnererem meg elcipelt az ugyeletre, a 72 orasert. Megkaptuk a receptet,kivaltottam masnap, de nem vettem be. Nincs sziv4m megolni a babam ha van ! 30 eves leszek mire megszulnem,ha egyaltalan teherbe estem. A parterem, aki nem a parom,olyan transzba esett, h kiszakadt a gumi, mintha ez lenne a vilaglegrosszabb dolga, h en gyereket szulok neki. Nem mondom, h konnyu lesz egyedul, ha ugy alakul, de anyukam szerint anyanak lenni a vilaglegcsodalatosabb dolga ! Nem varok tovabb a megfelelo pasira. Vettem be 72 oras tablettat amikor 24 voltam, meg amikor 28. Most megvarok, h megcsinalhassam a tesztet...
2016. aug. 17. 23:42
 35/41 anonim ***** válasza:
39%
Szuper, utolsó. Ne is érdekeljen, hogy a partnered, aki nem a párod nem akar gyereket. Épeszű ember ilyenkor beveszi a gyógyszert. Te nem. A véleménye nem érdekel annak az embernek, akinek most simán elbaxhatod az életét. A lényeg az, hogy te babazhass. Mert anyukád azt mondta, hogy az milyen jó. Akkor hajrá. Ugye nem kérsz majd tartasdijat és az se fordul meg a fejedben, hogy barmi kapcsolatot is tartson a gyerekkel?
2016. aug. 18. 06:33
 36/41 anonim ***** válasza:
34es te inkább tanuljál meg védekezni, nem dicsekedni kéne vele, hogy már kétszer is vettél be eseményutánit.
2016. aug. 18. 08:16
 37/41 A kérdező kommentje:
jó, azzal én sem értek egyet, hogy a 34-es válaszoló elment eseményutániért, de bevenni már nem vette be. számomra ez logikátlan.. szerintem az, ha valaki eseményutánit vesz be, az még nem olyan mint az abortusz... Abortuszt én is hülyeségnek tartom. de ha egyszer megtörténik a baj és időben észreveszik, valóban "vészhelyzet" esetén nem árt az eseményutáni.. Viszont abban meg igaza van ,hogy nem szabad az eseményutániból rendszert csinálni..
2016. aug. 18. 09:22
 38/41 anonim ***** válasza:
34es vagyok, valoszinuleg mjnd fiatalabbak vagytok nalam ezert nem erthetitek a dontesemet. Nekem mar ketyeg a biologiai oram.az evek alatt megteremtettem mindazt ami a gyerekvallalshoz szukseges. Nem kell a tartasdij. Ha egh golddiger lennek, akkor olyanokkal is osszefekudhettem volna, akiknek tenyleg van is mit apritaniuk a tejbe. Irtam, huszonevesen meg en is mash gondolkodtam, nem is akartam gyereket. Idovel viszont erzem, h a testem nem ugy mukodik, mire varjak meg, h azt higyjek az emberek en vagyok a gyerekem nagymamaja, bagy epp veszelyeztett terhes legyek. Ugyanugy megeshet 5 ev mulva is az eset.
2016. aug. 18. 15:27
 39/41 anonim ***** válasza:
41%
34-es te elég buta lehetsz, ha beveszel egy 72 órás tablettát, azzal nem ölsz meg semmilyen gyereket. Mert ennyi idő alatt, még ha "babaprojekten" vagytok, akkor sem lesz gyereketek.
2016. aug. 19. 10:53
 40/41 anonim ***** válasza:
1# hitelmentes ház? Hol élsz te....Nem sok embernek lenne gyereke.
2016. aug. 28. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!