Nők! Nem tudtam hova írjam. Ha "balesetből" teherbe esnétek, megtartanátok a babát?
Nem.
Szerintem négy dolog kell ahhoz, hogy bátran gyereket vállaljak:
-saját, hitelmentes ház és autó
-biztos párkapcsolat/házasság
-minimum egy év munka a juttatások miatt
Ha munkahelyi baleset volt es a lehetseges apak szama 100 korul van akkor nem hiszem hogy jo otlet megtartani.
Ha tudod ki az apja, beperelheted a gyerektartasert es kepes vagy felnevelni akkor miert ne?
Ez nem csak ettől függ. Ilyen esetben nagyon fontos a szülőkkel való viszony. Ha a saját kissé olaszos habitusú családom nézem lenne belőle egy nagy veszekedés, két hét múlva pedig össze lenne szedve a fél baba kelengye a család többi tagjától.
Ennek fényében vállalnám, megoldanám, megoldanánk.
Nincs olyan, hogy baleset.
Tudod, hogy készül a baba, nem?
Tudtad, mit csinálsz, és annak mi a következménye.
Ezt nem balesetnek hívják, hanem felelőtlen viselkedésnek.
Amúgy le sem feküdnék olyan pasival, akire nem lehet számítani? Miért fekszel le vele? Csak mert nagy a farka?
Basszus, miféle nő vagy, hogy a férfi nem törődik veled, tőle éhen halhatnál a gyerekével, de azért megdug, mert arra jó vagy, te meg hagyod magad? Jó ez neked?
Nincs önbecsülésed?
Az meg egy baromság, hogy saját, hitelmentes ház meg kocsi kelljen egy babához.
Mekkora sznob hozzáállás!
Ha mindenki így gondolkodna, már kihalt volna az emberiség.
Miért zárja ki egymást a lakáshitel meg a gyerekvállalás?
Vagy az autó miért alapfeltétel? Jó, ha van, de nem mindenki lakik falun. Egy városban egy lakótelepen, vagy kertvárosi részen 5-10 perc sétával elérhető az orvosi rendelő, többféle bolt, óvoda, iskola.
Miért kell ehhez kocsi?
Szerintem ez nagyon nagyképű állítás volt.
Baleset? édesem, hát szétnyitott combokkal megcsúsztál takarítás közben és beleestél egy álló fszba?
Vagy hogy történt a baleset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!