Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nők! Nem tudtam hova írjam....

Nők! Nem tudtam hova írjam. Ha "balesetből" teherbe esnétek, megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
abban a környezetben, hogy még nem tudtok szülőktől elköltözni, de nagykorúak vagytok már és munkátok is van.. de az apára nem lehetne számítani... lenne szívetek elvetetni?
2016. aug. 16. 16:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem tartanám meg a terhesseget, ez egyértelmű
2016. aug. 16. 18:35
 22/41 anonim ***** válasza:
82%
Nem szülnék gyereket úgy, hogy nyomorban élnénk. Jelenleg átlagos fizetésem van, de ez csak magamra elég. Én védekezek, így kicsi az esélye a balesetnek, ha úgy alakul. Ha mégis bekövetkezne és sehogy nem lenne segítségem, akkor a jelenlegi anyagi helyzetemben elvetetném, és nem érdekelne, mit szólnak hozzá mások, akik egy fillérrel nem támogatnának azért, hogy megtartsam.
2016. aug. 16. 18:39
 23/41 anonim ***** válasza:
52%
Semmilyen körülmények között nem tudnék megölni egy gyereket. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Le lehet pontozni, ma már egy macskát is többre néznek.
2016. aug. 16. 18:39
 24/41 anonim ***** válasza:
86%

NEM

NEM

NEM

NEM

2016. aug. 16. 18:41
 25/41 anonim ***** válasza:
55%

Nem vetetném el.

Egyrészt anyukám is egyedül nevelt fel, bár ők elváltak, tehát születésemkor még volt apukám, bár olyan, mintha nem lett volna. És nem is akárhogy nevelt fel anyukám, szóval szerintem így is lehetnek valakik jó család.

Másrészt a következmények miatt, vagy azért, mert mi van, ha többé nem lehet gyerekem. Inkább fiatalon legyen, mint 30-40 évesen küzdjön az ember mindenféle problémákkal és az idővel

2016. aug. 16. 18:42
 26/41 anonim válasza:
83%

Én balesetből lettem terhes. És megtartottam.

11 éve a férjemmel nagyon szerettünk volna már kisbabát. Évekig próbálkoztunk, volt lombik is, meg minden ami kell, és csak nem akart jönni az a baba. Aztán abbahagytuk, mivel ha nem tesszük, beleőrülünk. Nem védekeztünk, mert minek.

Pár év múlva nagyon rosszul lettem. Mentőt kellett vinni, mert annyira görcsöltem, hogy nem tudtam kiegyenesedni. a kórházban derült ki, hogy csupán egy kis pocaklakó próbálgatja az erejét. Hát mit mondjak, lehidaltunk mindketten. El sem akartuk hinni. Minden alkalommal, mikor orvoshoz kellett menni, rettegtem, hogy nehogy azt mondják, hogy bocs, vicceltünk, itt nincs baba. Vagy tévedtünk. Vagy valami hasonló.

A poén az egészben az hogy anyagilag soha nem álltunk olyan rosszul, mint amikor teherbe estem. Mégsem gondolkodtunk egy pillanatig sem, hogy megtartsuk és őt. Mire megszületett, az anyagiakat is helyretettük.

2016. aug. 16. 18:48
 27/41 anonim ***** válasza:
86%
# 26 Időpont ma 18:48 - De ti ott voltatok egymásnak, és meg akartátok oldani együtt, a kérdésben pedig arról van szó, hogy az apára nem lehetne számítani, vagyis nem is törekedne arra, hogy megoldjátok, esetleg lelépne...
2016. aug. 16. 18:52
 28/41 anonim ***** válasza:
86%
A kérdéstől függetlenül: Anyukámnak volt egy nagynénje, férjhez ment, együtt is élték le az életüket, az egyetlen probléma az volt, hogy ez a rokonom olyan szívbetegséggel született, ami miatt akkoriban nem lehetett gyereke, vagyis képes volt egyszer teherbe esni, és a vizsgálatok során kiderült, hogy a baba és ő is belehalnának a terhességbe. Így elvégezték rajta az abortuszt, hogy legalább ő élhessen, amíg a szíve engedi. Én még ismerhettem, és az egyik legjobb ember volt, akit ismertem, hihetetlen erővel viselte a betegségét és törekedett arra, hogy így is teljes életet tudjon élni, pedig biztosan nem volt egyszerű így élni.
2016. aug. 16. 18:56
 29/41 anonim ***** válasza:
88%

Havolyan tartalékaim és pénzügyi hátterem lenne ami lehetővé teszi akkor megtartanám. Mert tisztességes pasi bármikor becsatlakozhat még ebbe a kis családba apának. Ha nem lenne anyagi biztonságom akkor nem.

A károgóknak akik meg olyan nagy pofával biztosak a dolgukban üzenem, hogy kettő gyerekem van tabletta mellett.

2016. aug. 16. 19:07
 30/41 anonim ***** válasza:
81%

Velem egyszer törtènt "baleset" egy átbulizott éjszaka után, amikor az alkohol hatására azt hittük, hogy megfelelően tudjuk használni az óvszert az akkori barátommal. Másnap a nőgyógyásznál ültem.

A szüleimmel laktam, alapjáraton nem akartam gyereket, pláne úgy, hogy nem szülnék más nyakára.

2016. aug. 16. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!