Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negyvenesek vagytok és babát...

Negyvenesek vagytok és babát szeretnétek?

Figyelt kérdés

42 éves vagyok, a második férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek van gyermeke az előző házasságából, nekem három. A közös gyerek téma állandóan jelen volt közöttünk, de elsősorban miattam halogattuk a konkrét akciókat :). Most úgy alakult, hogy a férjem külföldi kiküldetésen van, én nem dolgozom, ezért elhatároztuk, jöhet a baba. Mindez másfél éve történt. A másfél éve termése egy vetélés műszeres befejezéssel, sok-sok reménykedő és csalódást hozó hónap, rengeteg negatív teszt. Orvosi kivizsgálásokon nem voltam, és nem is szeretnék menni. Azt már az legelején elhatároztuk, hogy csak természetes úton szeretnénk babát.

Most volt az első éles hónap a vetélést követően. Most nagyon reménykedtem, mert mindenkitől azt hallottam, ilyenkor könnyen, azonnal összejön. Nagyon csalódott vagyok, mert megint nem sikerült.Most annyit újítottam, hogy ittam palástfű teát a ciklus második felében.

Ha Te is hasonló élethelyzetben vagy, talán segíthetnénk egymásnak tanáccsal, biztatással. Kérem, írjon az is, akinek pikk-pakk összejött, mert jók a pozitív történetek.

Arra viszont szeretnék kérni mindenkit, hogy a "minek neked gyerek, már öreg vagy hozzá", illetve "nem is tudtam, hogy anyám is itt kérdez" típusú kommentelők kíméljenek! :))

2016. jún. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam genetikai uh-n. Minden rendben van a babával, a kora hivatalosan is megváltozott, egy héttel nagyobb.

Minden szerve ép, a nyaki redő 1,2 mm, orrcsont látszik.

A korom miatt viszont 2 hét múlva cvs.

Izgulok, de érzem, hogy mostmár minden rendben lesz.

Veletek mi van?

2016. aug. 31. 10:30
 42/43 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok. Nekem a három héttel ezelőtti genetikai UH-n minden rendben volt, akkor az ikrek 50 és 47 mm voltak, látható volt az orrcsontjuk és jó volt a tarkóredőjük is. Holnap megyek a következő UH-ra, ekkor kiderül, melyik napon lesz az amniocentézis.

Neked hol fogják megcsinálni a CVS-t? (Én a Bajcsy kórházba megyek, ahogy az előző kettőnél is).

2016. aug. 31. 13:56
 43/43 A kérdező kommentje:

Én is oda megyek! :)

Nekem még nem volt ilyesmi, a másik három gyerekkel semmit nem csinaltattam.

Az ottani genetikan a cvs-t javasolták, én meg beleegyeztem. Remélem, jól tettem, es nem bánom meg. Nagyon félek, hogy elvetélek a beavatkozástól. :(

2016. aug. 31. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!