Negyvenesek vagytok és babát szeretnétek?
42 éves vagyok, a második férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek van gyermeke az előző házasságából, nekem három. A közös gyerek téma állandóan jelen volt közöttünk, de elsősorban miattam halogattuk a konkrét akciókat :). Most úgy alakult, hogy a férjem külföldi kiküldetésen van, én nem dolgozom, ezért elhatároztuk, jöhet a baba. Mindez másfél éve történt. A másfél éve termése egy vetélés műszeres befejezéssel, sok-sok reménykedő és csalódást hozó hónap, rengeteg negatív teszt. Orvosi kivizsgálásokon nem voltam, és nem is szeretnék menni. Azt már az legelején elhatároztuk, hogy csak természetes úton szeretnénk babát.
Most volt az első éles hónap a vetélést követően. Most nagyon reménykedtem, mert mindenkitől azt hallottam, ilyenkor könnyen, azonnal összejön. Nagyon csalódott vagyok, mert megint nem sikerült.Most annyit újítottam, hogy ittam palástfű teát a ciklus második felében.
Ha Te is hasonló élethelyzetben vagy, talán segíthetnénk egymásnak tanáccsal, biztatással. Kérem, írjon az is, akinek pikk-pakk összejött, mert jók a pozitív történetek.
Arra viszont szeretnék kérni mindenkit, hogy a "minek neked gyerek, már öreg vagy hozzá", illetve "nem is tudtam, hogy anyám is itt kérdez" típusú kommentelők kíméljenek! :))
Kilences, a méhpempőt hogyan kell szedni? Elkezdhetem ciklus közben is, vagy ciklusfüggően kell használni, mint a palástfű teát?
Tizes, abszolút megértelek. Én sem mennék meddőségi központba, kezelésekre. Borzasztóan sajnálom, ami veletek történt!
41 évesen volt egy biológiai terhességem, az a baba a 4. hónapban sikerült. Rá fél évre ismét babát vártam, szintén a 4. hónapban sikerült (2 hónap reménytelen volt, párom vidéken dolgozott). Ikreket vártunk, de az egyik petezsák üres volt. Problémamentes várandósság, fájdalommentes! tágulás szülés alatt, gátmetszés nélküli szüléssel a 42. évemben világra jött a most 7,5 hónapos kislányunk.
Nem szedtem terhesvitamint, se nem készültem igazán semmivel. Max. annyi, hogy minden reggel ittam egy vitamindús smoothy-t. Mondjuk a progeszteront és ösztraidolt megnézettem a biológiai terhesség után. Minden rendben volt.
Párom receptjére hallgattam: "csinálni kell Pubikám!":)))
Sok sikert!
Igen, örülök, hogy ilyen sokan vagyunk :)
Főleg, hogy ilyen sokan már boldog anyukák 40 felett. Jó ezt olvasni.
Köszönöm, hogy írtatok, sok erőt merítettem belőle.
Nem adom fel, és lehet, hogy kitolom egy kicsit a próbálkozós időszakot :))
Sziasztok!
41 éves vagyok, 2,5 éve próbálkozunk, egészségügyi akadálya elvileg nincs, mégsem jön még a baba. :-( Második gyerkőc lenne, nagylányunk már 15 éves. Kívánom minden babára várónak, hogy minél előbb teljesüljön az álma. :-)
Akiknek még nem jött össze, tesztek valamit a siker érdekében? Én most úgy érzem, a vetélésem előtti bő egy évet elpazaroltam, mert nem tettem semmit, persze a rendszeres szexen kívül, ami nálunk amúgy is alap. :)
A vetélés óta kezdek tudatosabban foglalkozni ezzel, mert az iszonyú megdöbbentő volt. A fájdalom mellett a megdöbbenés volt a fő érzelem, hogy ez megtörténhetett velünk. Olyan boldog voltam, amikor kétcsíkos lett a teszt, alig hittem el, azonnal kijött a 2. csík. Aztán hirtelen elvesztettem. Azóta tudom, hogy ez bizony nagyon gyakori.
A méhpempőt tutira kipróbálom, veszek otthon, itt nem tudom, mi a helyi neve :)
Még az is lehet, hogy elkezdem az ovu tesztet, bár az már határeset nekem a teljes rágörcsölés felé. Ha van szex általában kétnaponta, akkor végülis felesleges, csak egy újabb dolog, amin lehet parázni (pozitív-e az ovu teszt, lehet, hogy nem is ovulálok, stb).
Viszont nagyon örülök, hogy sok sikertörténetet olvastam. Bízom benne, hogy a miénk is az lesz hamarosan, akik még csak szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!