Aki még nem volt orvosnál és pozitív lett a tesztje, hogy vagytok? (Bővebben lent)
Én tegnap teszteltem pozitívat, extra erős lett és egyből kijött. Első baba és nagyon sokat kellett várnunk rá! A kalkulátor szerint kereken 6 hetes vagyok. Jó lesz úgy, ha jövőhéten megyek orvoshoz? Mit fog látni?
Tüneteim: szurkálások odalent, megnőttek a melleim és fájnak, enyhe fejfájás és szédülés, néha éhségrohamok, éjszakai pisilések.
Nagyon nehéz elhinnem hogy sikerült: a tesztem és a tünetek és a mensim elmaradása a bizonyíték egyenlőre. Tényleg sikerült??
És nálatok mi a helyzet?
Az én orvosom azt szereti, ha 8-10 hetesen megyünk először.
A méhen kívülinek azért vannak tünetei.
Ha bármi rendelleneset tapasztaltam volna, én is mentem volna azonnal, de eddig szerencsére 4x minden rendben volt.
Most is 9+5-ön mentem először, így már "integetett" is a bébi. :)
Gratulálok a babához!
Én jövőhéten fogok menni, legalábbis férjemmel úgy beszéltük meg, hogy akkor megyünk, még nem leszek 7 hetes vagy pedig pont belelépek a 7. hétbe. Remélem, hogy tényleg sikerült, mert kicsit már beleéltem magamat.
Boldog babavárást mindenkinek!
Miért ne sikerült volna?
Attól hogy később mész orvoshoz, még nem "megy el" a baba.
Sajnos történni meg bármikor történhet valami, akkor is, ha épp aznap voltál orvosnál...
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!