Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki még nem volt orvosnál és...

Aki még nem volt orvosnál és pozitív lett a tesztje, hogy vagytok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én tegnap teszteltem pozitívat, extra erős lett és egyből kijött. Első baba és nagyon sokat kellett várnunk rá! A kalkulátor szerint kereken 6 hetes vagyok. Jó lesz úgy, ha jövőhéten megyek orvoshoz? Mit fog látni?

Tüneteim: szurkálások odalent, megnőttek a melleim és fájnak, enyhe fejfájás és szédülés, néha éhségrohamok, éjszakai pisilések.

Nagyon nehéz elhinnem hogy sikerült: a tesztem és a tünetek és a mensim elmaradása a bizonyíték egyenlőre. Tényleg sikerült??

És nálatok mi a helyzet?

2016. máj. 14. 10:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Már nagyon vártam hogy a terhesség témaköréhez csatlakozhassam végre én is. :))
2016. máj. 14. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Bár én már voltam dokinál, de nekem mindenki mondogatta, hogy a 7-8 hétig még nincs szívhang se meg semmi csak petezsákot lát. Én 9+4 voltam mikor először voltam dokinál. Nekem az egyetlen tünetem a teszt előtt a borzalmas napokig tartó gyomor égés volt.
2016. máj. 14. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mindig a gyomorégéssel jöttök, a legegyszerűbben és legolcsóbban megszüntethető probléma. Tiszta vicc hogy ezen akadtok fent mindig.
2016. máj. 14. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondta bárki, hogy nem szüntettem meg ? 😃 Azért volt csupán fura, mert előtte sosem égett a gyomrom ...
2016. máj. 14. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! 4+6 hetes vagyok, görcsölgetem, puffadok és mindentől büfizek. Éjszaka többször pisilek, szédelgek, fáradok. Szerdán megyek dokihoz, addig izgulás van, 2 éve volt egy méhenkívüli. Egyenlőre hihetetlen.
2016. máj. 14. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én minden esetben azonnal mentem orvoshoz, mert fontos tudni, hogy nem áll e fenn méhen kívüli terhesség. Ha rendben van a beágyazódás, akkor utána két hét múlva kell menni.
2016. máj. 14. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én orvosom azt szereti, ha 8-10 hetesen megyünk először.

A méhen kívülinek azért vannak tünetei.

Ha bármi rendelleneset tapasztaltam volna, én is mentem volna azonnal, de eddig szerencsére 4x minden rendben volt.

Most is 9+5-ön mentem először, így már "integetett" is a bébi. :)

Gratulálok a babához!

2016. máj. 14. 13:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Én jövőhéten fogok menni, legalábbis férjemmel úgy beszéltük meg, hogy akkor megyünk, még nem leszek 7 hetes vagy pedig pont belelépek a 7. hétbe. Remélem, hogy tényleg sikerült, mert kicsit már beleéltem magamat.

Boldog babavárást mindenkinek!

2016. máj. 14. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért ne sikerült volna?

Attól hogy később mész orvoshoz, még nem "megy el" a baba.

Sajnos történni meg bármikor történhet valami, akkor is, ha épp aznap voltál orvosnál...

Boldog babavárást!

2016. máj. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!