Úgy néz ki várandós vagyok, bár még orvosnál nem voltam, van két pozitív tesztem, most akkor hány hetes is vagyok, és mikor érdemes menni?
Neked is köszi 2. Nincs eget rengető panaszom, hányingerem volt pár napig, de már az sincs, csak este, a hasam a múlt héten görcsölt, mikor még nem is tudtam, most bal oldalon szokott feszíteni, meg szurkálni, és néha fáj a mellem, de kb. ennyi :-D
Akkor nem is megyek még jövő héten, csak izgulok, hogy jó helyen legyen.
Még ráérsz elmenni a dokihoz. Én május 24-én menstruáltam utoljára, múlt héten mentem dokihoz, mikor elvileg már 7 hetes körül voltam. Még csak petezsák volt szikhólyaggal. Ezen a héten kellett visszamenjek, már van embrió de még nincs szívhang és jövő héten megint mehetek vissza:)
Valószínűleg nekem is el van kicsit számolva a terhesség, mert májusban 1 héttel korábban megjött, mint kellett volna, de valószínűleg júniusban mégsem volt ez miatt előbb a peteérésem. Már 8 hetesnek kellene legyek, de valószínűleg az ultrahang és az embrió méretei alapján 6 hetes 4 napos terhes vagyok:)
En 8 hetesen mentem eloszor dokihoz. Ha nem vérzel, nem pecsételsz, akkor ráérsz. Ilyenkor már szépen látott mindent.
Itt magad is kiszámolhatod.
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!