Tudnátok könyveket ajánlani, amiket kisgyermekes, várandós anyaként érdemes elolvasni?
Mit ajánlok? Egyiket sem. Volt amit még szülés előtt megvettem, sorkiemelővel kijelöltem a szerintem fontos részeket. Aztán akkor került a kezembe, amikor már volt két gyerekem, és néztem, hogy ki írta ezt a sz.rt, látott-e már gyereket. Akkoriban sok könyvem felgyűlt, egy csomót ajándékba bevittem a könyvtárnak. Viszont gyereknevelésről szóló könyvet téptem már szét, nehogy véletlenül egy anyuka kezébe kerüljön.
Illetve egy volt értelmes, a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák?
Amit ajánlok, az a Vöröskereszt babaelsősegély tanfolyama. Nem volt olcsó, de megérte, és sokat segített hogy ne zokogva hívjam a mentőket, hanem (bár picit ijedten), de megvizsgáljam a gyereket és bevigyem a kórházba.
Hidd el többet ér, mint bármelyik könyv. Amelyek ráadásul ABC sorrendben úgy kezdődnek, hogy agydaganat meg agyvérzés, jól beijesztve az egyszeri kismamát, aki meg se szülte a gyereket, de már potenciális hullának tekinti, aki csoda ha életben marad ennyi kór mellett.
Hiszti: a szülők kézikönyve.
apával mindig egyutt olvastuk, jo kepek vannak benne, rovid, vicces, es megis nagyon igaz
Én nagyon sok okosságot olvastam a Champbell könyvekben, a szeretetnyelvekről a gyereknevelésben, azt hiszem Öt szeretetnyelv a gyermeknevelésben, és az Életre szóló ajándék
A sokat emlegetett Deákné B. Katalin: Anya taníts engem játszani is sok jó ötletet tartlamaz
Ranchsburg Jenő: Félelem, harag, agresszió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!