Két kisgyermekes anyukák segítség nélkül! Csak én vagyok ilyen béna anya?
Nekem 3 van de együttérzek. A legkisebb nekem is fiú ugyanez van vele amit írsz rossz és nagyon rossz éjszakák váltogatják egymást kb...(5 hónapos) nekem a középsőm lány igaz 2 éves 3 hós úgyhogy kisebb mint a tied de ő is szept megy oviba) nem szereti a picit, nem bántja de féltékeny rá és ő is nyüszög sír ordít mindenért mindig mondja hogy tegyem le a babát ha épp nálam van, ha meg vele foglalkozok akkor velem is durváskodik, szóval kínlódik na..:(
Én is sokszor már az őrület határán mozgok, de TUDOM hogy jobb lesz később. Én is rosszabbul reagálok mert hideg van sötét és tél amit amúgy is utálok, kimegyünk megfagyunk, bent vagyunk egymás agyára mennek szóval nem könnyű, de kitartás egyre jobb lesz ahogy nő a gyerek, meg te is lélegzethez jutsz amikor napközben ovis lesz. Tavasszal nyáron amúgy is könnyebb mi olyankor sokat vagyunk kint, sétálunk játszózunk, kertészkedünk stb. Kitartás!!!!!
Nkem is igy volt!
Amikor megszületett a kicsi akkor a nyagyobikk volt 2 éves!
Próbáltam ugy megoldani hogy együtt pelusoztuk meg fürdettük meg próbáltam bevonni a kistesó ápolásába!Amikor a kicsi aludt akkor játszottunk együtt!A párom meg külföldön melózott!Pokoli nehéz volt de próbáltam ezt a gyerekek előtt nem mutatni meg nem elbőgni magam!Magamra időm sosem volt!
Azóta már a nagyobikk 5 éves a kisebbik 3 éves! :)
köszi a válaszokat! kicsit megnyuogdtam. :)
utolsó! hogyhogy felvételizel?? mikor tanulsz?? és hogy fogod csinálni az iskolát?
az eredeti szakmámmal sosem voltam kibékülve, és mivel imádom a gyerekeket és van még itthon 3 évem, gondoltam kihasználom, így elkezdem az óvónőképzőt.
Levelezőn, ami 2 hetente egy egész napot jelent hétvégén, így anyu tud segíteni.
Tanulás, hááát amikor lesz egy lopott órám. Sajna segítségünk nekünk sincs, így a segítség az lesz, hogy a fiam szeptembertől ugye ovis, így szabad lesz a délelőtt, a kicsi remélhetőleg délelőtt alszik 1 órát.
Na valahogy csak lesz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!