Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol érdemes beváltani a...

Hol érdemes beváltani a Felicitas kupont (várandós)?

Figyelt kérdés

Írtátok többen, hogy más és más volt a csomagban, így arra kellett rájönnöm, hogy vannak olyan helyek ahol több minden van a csomagban, van ahol kevesebb, persze még így is lutri az egész, de ha már elmegyek érte miért ne legyen több dolog benne...

Így megírnátok hogy hol váltottátok be és mi volt a csomagban? Köszi

2011. jún. 2. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hú ez engem is érdekelne... :)
2011. jún. 2. 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Én pont holnap tervezem beváltani de nem is tudtam,hogy valahol több valahol kevesebb van a csomagban.Kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok!

Üdv:37 hetes kismama

2011. jún. 2. 17:09
 3/14 anonim ***** válasza:

De azért nem olyan nagy a különbség, hogy emiatt érdemes legyen elmenni A-ból B-be.

Van benne néhány termékminta (pl avent pohár, mam cumi, kis dobozos sudocream) és egy nagy halom tájékoztató füzet és reklámanyag.

2011. jún. 2. 17:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy olyan nagy lehet az eltérés.

Nem lehet az,hogy más más időpontban váltottuk ki a csomagot?? Pl. január és április??És akkor már lehet másik szériát adnak ki??

2011. jún. 2. 17:17
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is arra tudok gondolni, mint az utolsó. Szerintem nagyon hasonlóak a csomagok. Ráadásul le van gyárilag hegesztve a zacsi, szóval kivenni sem tudnak belőle. Inkább azt tanácsolnám, hogy forgalmas helyen váltsd be, pl brendon vagy nagyobb bababolt, és akkor lehet frissebb csomagot kapsz!

33 hkm

2011. jún. 2. 18:37
 6/14 A kérdező kommentje:

nem, sajnos más-más helyen más van benne, én is arra gondolok, hogy valamelyik hely forgalmasabb és ott gyakrabban cserélik a csomagokat valahol meg nem...

de hallottam olyat akinek egy cumi és egy avent pohár volt benne, meg tea

valakinek meg plusszba még egy cumi tomme tippee-s, meg sudocrem, meg törlőkendő meg ilyenek,

azért szerintem nem mindegy hogy egy vagy két cumi, persze nem létszükséglet csak például pesten nem nagy cucc a-helyett b-be menni..-

2011. jún. 2. 20:49
 7/14 anonim ***** válasza:
2011. jún. 2. 21:10
 8/14 A kérdező kommentje:

itt meg igen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

de a kérdés nem ez volt,légyszi olyan írjon aki kiváltotta, köszönöm

2011. jún. 2. 23:43
 9/14 anonim ***** válasza:
már válaszoltam a kérdésre is...
2011. jún. 3. 11:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hely, hanem az idő szerint változik a csomag tartalma. Én most várom a harmadik gyerkőcöt, mindig ugyanott váltottuk ki és teljesen más volt benne. A mostaniban a legkevesebb, a középsőben több, a legnagyobbnál pedig szinte bőségcsomagot kaptunk, csak pillogtam, amikor otthon szedtem ki a csomagból a jobbnál jobb holmikat. Ahhoz képest a mostaniban volt ha jól emlékszem két dolog (Mam cumi és aventes pohár), ami használható.
2011. jún. 8. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!