Hol érdemes beváltani a Felicitas kupont (várandós)?
Írtátok többen, hogy más és más volt a csomagban, így arra kellett rájönnöm, hogy vannak olyan helyek ahol több minden van a csomagban, van ahol kevesebb, persze még így is lutri az egész, de ha már elmegyek érte miért ne legyen több dolog benne...
Így megírnátok hogy hol váltottátok be és mi volt a csomagban? Köszi
Én pont holnap tervezem beváltani de nem is tudtam,hogy valahol több valahol kevesebb van a csomagban.Kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok!
Üdv:37 hetes kismama
De azért nem olyan nagy a különbség, hogy emiatt érdemes legyen elmenni A-ból B-be.
Van benne néhány termékminta (pl avent pohár, mam cumi, kis dobozos sudocream) és egy nagy halom tájékoztató füzet és reklámanyag.
Nem hinném hogy olyan nagy lehet az eltérés.
Nem lehet az,hogy más más időpontban váltottuk ki a csomagot?? Pl. január és április??És akkor már lehet másik szériát adnak ki??
Én is arra tudok gondolni, mint az utolsó. Szerintem nagyon hasonlóak a csomagok. Ráadásul le van gyárilag hegesztve a zacsi, szóval kivenni sem tudnak belőle. Inkább azt tanácsolnám, hogy forgalmas helyen váltsd be, pl brendon vagy nagyobb bababolt, és akkor lehet frissebb csomagot kapsz!
33 hkm
nem, sajnos más-más helyen más van benne, én is arra gondolok, hogy valamelyik hely forgalmasabb és ott gyakrabban cserélik a csomagokat valahol meg nem...
de hallottam olyat akinek egy cumi és egy avent pohár volt benne, meg tea
valakinek meg plusszba még egy cumi tomme tippee-s, meg sudocrem, meg törlőkendő meg ilyenek,
azért szerintem nem mindegy hogy egy vagy két cumi, persze nem létszükséglet csak például pesten nem nagy cucc a-helyett b-be menni..-
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
itt nem írtak akkora eltéréseket
itt meg igen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
de a kérdés nem ez volt,légyszi olyan írjon aki kiváltotta, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!