Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol érdemes beváltani a...

Hol érdemes beváltani a Felicitas kupont (várandós)?

Figyelt kérdés

Írtátok többen, hogy más és más volt a csomagban, így arra kellett rájönnöm, hogy vannak olyan helyek ahol több minden van a csomagban, van ahol kevesebb, persze még így is lutri az egész, de ha már elmegyek érte miért ne legyen több dolog benne...

Így megírnátok hogy hol váltottátok be és mi volt a csomagban? Köszi

2011. jún. 2. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valóban más a tartalom.

Én kb egy időben váltottam ki az ismerősömmel, csak másik városban.

Az ő csomagjában volt 1 Mam cumi + Avent pohar + 5 db Mecsek tea minta + sok prospektus.

Az én csomagomban ezeken felül: Paradontax fogkrem, Neogranormon popsikrem

2011. jún. 8. 17:13
 12/14 anonim válasza:

2 hete váltottam be a Brendonban!

- Avent tejtároló pohárka

- MAM cumi (fél éves kortól)

- 5-6 Mecsek Baby tea

- 1 db extra vékony mintapelenka (semmit nem ér a védőnő szerint)

- prospektusok

- a Felicitas következő kiskönyve(4/2)

Nem is tudtam, hogy más és más van benne, viszont a kiskönyvben nézegettem a képeket, hogy melyiknek mi a tartalma és sajnos rá kellett jönnöm, hogy az enyémben a fele sem volt benn, csak ezek! Akkor gondolom, amit a kórházban kapunk, az sem lesz annyira tele, mint a képen!

2011. jún. 8. 19:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve ugyanaz volt benne mint amit az utolso irt.
2011. jún. 9. 07:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is pontosan három éve váltottam ki, és azok voltak benne, amiket fentebb soroltak:)Egy vidéki kisvárosban.
2011. jún. 9. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!