A Felicitas babacsomagot hol lehet beváltani?
Figyelt kérdés
Pest megye.2009. nov. 11. 10:40
1/9 anonim válasza:
Rajta van a kuponfüzeten, hogy melyik üzletekben válthatod ki.
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs kuponfüzetem.
2009. nov. 11. 10:44
4/9 anonim válasza:
A Felicitas csomagot nem tudod a Rossmann-ban beváltani, az a HIPP-es, és a Felicitasnak nincs kuponfüzete, az a DM-nek van!
Menj fel a honlapra (www.felicitas.hu), ahol megtalálod a boltok listáját. Ezek jellemzően babás boltok, a mi városunkban az egyik babaruhaüzlet, a másik meg általánosságban babás holmikat áruló bolt.
A honlapon megtalálhatod a lakóhelyednek megfelelő üzleteket.
5/9 anonim válasza:
Én a Rossannban váltottam be. Nem kértek semmit, csak a kupont, ami a kórházban kapott csomagban volt.
6/9 anonim válasza:
FotoHall üzletekben beválthatod, de a legjobb tényleg ha megnézed a honlapjukat.:)
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek
2009. nov. 11. 10:58
9/9 Török Péterné válasza:
Sziasztok!
A Kölyök sarokban (1188 Bp.Nagykőrösi út 52-ben)átvehetőek a csomagok:Várandós- és babacsomag.Ezek mellett minőségi használt gyermekruhákat,kiegészítőket is találhattok nálunk.Várunk mindenkit szeretettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!