En vagyok akinek nem vart elott egy hettel pozitiv lett a teszt. Voltam orvosnal azt mondta van szivhang es 7 hetes terhes vagyok. Úgy orulunk. Mikor keressem fel a vedonot?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 14:00
1/13 anonim válasza:
most. ahogy van papírod arról, h élő magzatod van :). kiállítja a kiskönyvet, utána havonta találkoztok majd.
azt tudd meg, hogy milyen betegségeid voltak kiskorodban. pl bárány-, rózsahímlő..
2/13 anonim válasza:
Most már fel tudod keresni,mert van papírod ami alapján kiállítja a kiskönyvet!
4/13 anonim válasza:
Gratulálok!
Bármikor mehetsz, de a 12. hét előtt mindenképp!
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom akkor holnapi nap folyaman fel is hivom.
2015. ápr. 8. 15:06
6/13 anonim válasza:
Nem amikor akarja. Ennyi erővel a 20. héten is mehet. Nekem is azt mondta a doki,hogy jelentkezzek,amikor 6 hetes voltam,de a védőnő meg csodálkozott,mert a 12. héten szoktak hozzá menni általában,mivel akkor már eltelt a 3 hónap.
7/13 anonim válasza:
Más meg azt mondja, hogy ha a 12. hét után mész, akkor semmilyen ellátást nem kap. Ami szintén hülyeség. Ettől függetlenül tény, hogy 8-12. hét között szoktak menni.
8/13 anonim válasza:
6--os vagyok,hát igen, erről is annyiféle mende-monda van,hogy nem lehet kiigazodni rajta. Baj nem lesz belőle,ha már a héten vagy a jövőhéten felkeresi a körzeti védőnőt és megbeszélnek egy időpontot. Én is mentem már a rákövetkező héten,ahogy mondta a doki. Akkor 7 hetes voltam.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2015. ápr. 8. 21:23
10/13 anonim válasza:
Nekem is úgy mondta a doki, ha 12. hétig keressem fel a védőnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!