Holnap leszek 7hetes terhes, ma voltam először dokinál és még nem volt szívhang, normális?
Figyelt kérdés
Vmint ezek mit jelentenek: Bv: ludtojásnyi grav.ut.szabad körny
UH,HUH:GS 17mm, 4mm-es CRL
Grav.s.6.
Normális méretek? Köszönöm a válaszokat, kicsit aggódok, még első baby lesz.
2014. jan. 20. 12:35
1/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy 17mm-es a méhnyálkahártyád és a baba ülőmagassága 4mm, mely 6 hetes terhességnek felel meg.
Jövőhéten már kell lennie szívhangnak is, lehet csak később fogant...Mikorra hívott vissza?
2/11 A kérdező kommentje:
2hét múlva hétfőre.
2014. jan. 20. 12:47
3/11 anonim válasza:
necces. egy a remény, ami az, hogy késői peteérésed volt, és nem is 7 hetes vagy. vagy megállt a babád fejlődése, és nem is lesz szívhang.
4/11 anonim válasza:
Én ezeket a méréseket nem nagyon értem, nálunk másképp jelzik, külföldön élek.. de 6+4 hetesen volt először ultrahangom, akkor derült ki h babát várok, már VOLT szívhangja. Szerintem műszertől is függ h hallatszik-e, majd a következőnél biztos fog.:)
5/11 anonim válasza:
Ilyen fiatal terhességnél még az uh is tévedhet, hát még a doki. Ennyi idsen alig találták meg a második babámat, aki most 1 éves., pedig középidős fogantatás volt. Én elmentem egy olyan orvoshoz utána, akinek jobb uh készüléke volt, és minden érték tókéletes volt. Szóval ez még nincs lejátszva. Szorítok, hogy minden rendben legyen!.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Félek nagyon, mert pénteken reggel torokfájásra keltem aztán be is lázasodtam. Voltam házidokinál, vmi vírus szóval semmit nem kaptam rá. 2hetet izgulhatok :( Egyébként nem egy vadiúj készülék volt ez tény. Meg azt mondta a doki,h örüljek a babynek, láttam sztem mennyire félek, de én még a háziorvostól is :)
2014. jan. 20. 13:11
7/11 anonim válasza:
A GS nem a méhnyálkahártya, hanem a petezsák
8/11 anonim válasza:
Tok ugyanebben a cipoben jarok en is. Es en is 2 het mulva kell hogy visszamenjek de elgondolkodtam azon hogy elmegyek masik dokihoz a heten. Nem tudom mi a jobb de en teljesen megertelek. :)
9/11 anonim válasza:
Ja. 8-as vagyok es azt akartam meg hogy nekem azt irta a dokim hogy csak 5 hetes terhes voltam mult penteken tehat kb egy idoben lehetett a menzeszunk is. Irhatnal privit hogy beszelhessunk ha gondolod. :) Egyutt talan hamarabb elmegy az a ket het.
10/11 A kérdező kommentje:
Azóta már most vagyok 22hetes és 8hetesen volt már szívhang és 13mm-es volt a baby.
2014. máj. 7. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!