Normális ha 6 hetesen 3mm-es az embrió, de még nincs szívhang és 8 hetesen kell visszamennem dokihoz?
az jó lenne hogy ha 3 mm-s lenne, de már ilyen kicsinek is kell lennie szívhangnak vagy pulzálást látni kell!!!!!!!ezt a dokim mondta nekem annó mert nekem ugyan ez volt, 6 hetesen 3mm és szívhang nélküli....8 hetesen műtöttek mert akkor sem volt szívhangja és nem is fejlődött.....
remélem csak rossz volt az uh mert ha nem akkor sajnálom de most nem lesz baba :S
tudod, hogy mikor sikerült összehozni a babát? rendszeres a menstruációd?
mert lehet, hogy azért ilyen picike, mert nem menzi után 2 héttel sikerült létrejönnie, hanem később.
nekem 6 hetesen 5,5 mm-es volt szívhanggal, de mi tudjuk, hogy 14-16. ciklusnapok egyikén sikerült. ha tiétek mondjuk 1 héttel később, akkor semmi okod izgulni!
amúgy se izgulj, mert az a legrosszabb, amit tehetsz. gondolj arra, hogy ott van veled, és szépen fejlődik. beszélj hozzá, hogy várjátok nagyon, és örültök neki! én ezt tettem, és minden rendben! pedig én is izgultam rendesen, mert előző babánk elment
most vagyok 7 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!