Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a megszakitá...

Mi a véleményetek a megszakitásos védekezésről? Milyen tapasztalattal vagytok róla?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok.

19 évesen vesztettem a szüzességem egy 29 éves férfival.

Mondtam, hogy használjuk óvszert, azt mondta ő nem fog használni, mert nem beteg.. stb fel volt háborodva a gumi szó hallatán. Nekem vény nélkül nem adtak ki tablettát, így megszakotással voltam együtt a barátommal kb 8 alkalommal eddig. Nem értek az ilyesmihez, de időben ki vett meg szerintem egy ilyen idős férfi már ismeri a testét.. Szerintetek teherbe esetek?

Nagyobb az esély a teherbe esésnek, hogy fiatal vagyok?

5 nap múlva kéne a menstruációmnak meg jönni, de kicsit félek ugyanis nekem még nem állt be a menstruációm.

De barátom szerint biztos, hogy nem lehetek terhes azt mondja nyugodjak meg ne féljek.

Mi a véleményetek?

2015. nov. 23. 13:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Tapasztalatom ugyan nincs de véleményem az az, hogy ez nem védekezés hacsak nem véletlenre szeretne bízni valaki egy babát.

Elovaladektol is teherbe lehet esni.

2015. nov. 23. 13:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A megszakítás orosz rulett. Bizony lehetsz terhes és ha most szerencséd lesz és megúszod, akkor többet ilyenbe nem mennék bele a helyedben. Mondjuk az ilyen önző, felelőtlen pasit sem tartanám meg, de ez nem volt kérdés, úgyhogy bocs, hogy leírtam.
2015. nov. 23. 13:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Orosz rulettet játszol.
2015. nov. 23. 13:21
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy megszakításos védekezés.

Megszakításos szeretkezés van. Mert ez nem védekezés.

Jól gondolod, ne nyugodj meg, mert igenis lehetsz terhes.

És ha a kedves "párod" nem akar gumit húzni, akkor húzzon alsóneműt, mert ne engedd magadhoz. Nem ő meg abortuszra vagy szülni, hanem te ha úgy adódik...

Vény nélkül nemcsak neked, hanem senkinek nem adnak ki tablettát, mert a 72 órás mindig is recept köteles volt. Szóval dokihoz elmehettél volna.

Az ilyen szeretkezés orosz rulett. Barátnőmnek 3 évig bejött, aztán bumm, terhes lett. Van, aki azonnal teherbe esik.

Szóval egyáltalán ne legyél nyugodt, és imádkozz, hogy megúszd ezt a hónapot, ha nem akarsz gyereket.

És vagy menj gyógyszert íratni, vagy igenis húzzon a kedves barátod gumit!

2015. nov. 23. 13:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igy fogant a kisfiam,a velemenyem AZ,hogy ha nem akarnek gyereket,megegyszer a joisten se venne ra,hogy vedekezes nelkul szexeljek..
2015. nov. 23. 13:26
 6/21 anonim ***** válasza:
86%

Tessék gumit használni, de minimum pharmatexet. A gyógyszerről nem mondok sokat, ellenzem.

Ha most félsz, megnyugszol, újra félsz minden hónapban az még akkor sem jó, ha terhes véletlenül nem leszel még pár hónapig.

2015. nov. 23. 13:28
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy nem tud róla, lehet betegsége. Gondolom másokkal se használt, így még nagyobb az esélye. Hepatitis, HIV, herpesz, HPV...

Ne legyél már ennyire megalázkodó, hogy ha ő azt mondja, akkor te mint a kiskutya, azonnal elfogadod. Ha mégis, akkor mind a nemi betegségek, mind a terhesség erős valószínűségét viseld következményként.

2015. nov. 23. 13:28
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Csak azoknak ajánlott, akiknél nem gond, hogy ha mégis baba lesz.

Minek állsz le olyan férfival, aki ilyen, hogy felháborodik a gumin?

Vényt írathatsz orvossal gyógyszerre, nem nagy szám.

2015. nov. 23. 13:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értek az ilyesmihez" Ez itt a legnagyobb probléma.

Szerintem ez nem védekezési forma. Sokaknak bejön, sokaknak nem. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz megbízhatóbb módszerrel.

2015. nov. 23. 13:30
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Igen, lehetsz terhes.

Nem értek az ilyesmihez-akkor ne szexelj!

Vagy menj el nőgyógyászhoz és irass fel fogamzásgátló tablettát, utána három havonta menni kell receptért.

2015. nov. 23. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!