Mi a véleményetek a megszakitásos védekezésről? Milyen tapasztalattal vagytok róla?
19 éves lány vagyok.
19 évesen vesztettem a szüzességem egy 29 éves férfival.
Mondtam, hogy használjuk óvszert, azt mondta ő nem fog használni, mert nem beteg.. stb fel volt háborodva a gumi szó hallatán. Nekem vény nélkül nem adtak ki tablettát, így megszakotással voltam együtt a barátommal kb 8 alkalommal eddig. Nem értek az ilyesmihez, de időben ki vett meg szerintem egy ilyen idős férfi már ismeri a testét.. Szerintetek teherbe esetek?
Nagyobb az esély a teherbe esésnek, hogy fiatal vagyok?
5 nap múlva kéne a menstruációmnak meg jönni, de kicsit félek ugyanis nekem még nem állt be a menstruációm.
De barátom szerint biztos, hogy nem lehetek terhes azt mondja nyugodjak meg ne féljek.
Mi a véleményetek?
Tapasztalatom ugyan nincs de véleményem az az, hogy ez nem védekezés hacsak nem véletlenre szeretne bízni valaki egy babát.
Elovaladektol is teherbe lehet esni.
Olyan nincs, hogy megszakításos védekezés.
Megszakításos szeretkezés van. Mert ez nem védekezés.
Jól gondolod, ne nyugodj meg, mert igenis lehetsz terhes.
És ha a kedves "párod" nem akar gumit húzni, akkor húzzon alsóneműt, mert ne engedd magadhoz. Nem ő meg abortuszra vagy szülni, hanem te ha úgy adódik...
Vény nélkül nemcsak neked, hanem senkinek nem adnak ki tablettát, mert a 72 órás mindig is recept köteles volt. Szóval dokihoz elmehettél volna.
Az ilyen szeretkezés orosz rulett. Barátnőmnek 3 évig bejött, aztán bumm, terhes lett. Van, aki azonnal teherbe esik.
Szóval egyáltalán ne legyél nyugodt, és imádkozz, hogy megúszd ezt a hónapot, ha nem akarsz gyereket.
És vagy menj gyógyszert íratni, vagy igenis húzzon a kedves barátod gumit!
Tessék gumit használni, de minimum pharmatexet. A gyógyszerről nem mondok sokat, ellenzem.
Ha most félsz, megnyugszol, újra félsz minden hónapban az még akkor sem jó, ha terhes véletlenül nem leszel még pár hónapig.
Attól még, hogy nem tud róla, lehet betegsége. Gondolom másokkal se használt, így még nagyobb az esélye. Hepatitis, HIV, herpesz, HPV...
Ne legyél már ennyire megalázkodó, hogy ha ő azt mondja, akkor te mint a kiskutya, azonnal elfogadod. Ha mégis, akkor mind a nemi betegségek, mind a terhesség erős valószínűségét viseld következményként.
Csak azoknak ajánlott, akiknél nem gond, hogy ha mégis baba lesz.
Minek állsz le olyan férfival, aki ilyen, hogy felháborodik a gumin?
Vényt írathatsz orvossal gyógyszerre, nem nagy szám.
"Nem értek az ilyesmihez" Ez itt a legnagyobb probléma.
Szerintem ez nem védekezési forma. Sokaknak bejön, sokaknak nem. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz megbízhatóbb módszerrel.
Igen, lehetsz terhes.
Nem értek az ilyesmihez-akkor ne szexelj!
Vagy menj el nőgyógyászhoz és irass fel fogamzásgátló tablettát, utána három havonta menni kell receptért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!