Mi a véleményetek a megszakitásos védekezésről? Milyen tapasztalattal vagytok róla?
19 éves lány vagyok.
19 évesen vesztettem a szüzességem egy 29 éves férfival.
Mondtam, hogy használjuk óvszert, azt mondta ő nem fog használni, mert nem beteg.. stb fel volt háborodva a gumi szó hallatán. Nekem vény nélkül nem adtak ki tablettát, így megszakotással voltam együtt a barátommal kb 8 alkalommal eddig. Nem értek az ilyesmihez, de időben ki vett meg szerintem egy ilyen idős férfi már ismeri a testét.. Szerintetek teherbe esetek?
Nagyobb az esély a teherbe esésnek, hogy fiatal vagyok?
5 nap múlva kéne a menstruációmnak meg jönni, de kicsit félek ugyanis nekem még nem állt be a menstruációm.
De barátom szerint biztos, hogy nem lehetek terhes azt mondja nyugodjak meg ne féljek.
Mi a véleményetek?
én biztos nem lennék ilyen gyökér pasival. pont az ilyenek lépnek le majd a felelősség alól.
gyógyszert meg amúgy más is receptre kap, nem olyan ordogtol valo dolog elcammogni nodokihoz.de szerintem csak azért ne kezdj el szedni mert nem akar gumit huzni. akkor mondd hogy addig nincs szex és kész...
gyógyszert akkor érdemes szedni, ha komoly a kapcsolat, és ha neked is jobb érzés gumi nélkül. kizárólag miatta ne kezdj el szedni
A megszakítás nem védekezés. Mindent leírtak már előttem, csak ismételni tudok.
1. Előváladéktól is lehetsz terhes. Mivel nem állt még be a ciklusod, azt sem tudod, mikor van peteérésed, nyolc alkalomból simán lehet, hogy egyszer betalált.
2. A Pharmatex tablettát sem használnám önmagában, csak valami más módszerrel kiegészítve.
3. Honnan tudod, hogy nem beteg? És ő honnan tudja, ha sosem hajlandó gumit húzni? Gondolom nem te vagy az első nő az életében. A HIV vírus évtizedekig is lappanghat, de a HPV-t vagy a Hepatitiszt sem veszed rajta észre rögtön. (Pamela Andersont pl. a volt férje fertőzte meg hepatitis C-vel).
4. Mit akarsz egy ilyen felelőtlen pasitól? Neki csak az számít, hogy neki jó legyen gumi nélkül. Az, hogy a problémát utána neked kell megoldanod, az már úgy tűnik másodlagos.
Összefoglalva, vagy húzzon gumit, vagy ne szexeljen. Ne engedj neki, kihasználja, hogy fiatal vagy, tapasztalatlan és határozatlan.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat és az okosítást, megfogadom.
Barátommal is megbeszéltük a dolgokat.
Terhes nem lehetek mert ma jött meg a menstruációm igaz elég gyenge pár csepp csak de már ennek is örülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!