Mi a véleményetek a megszakitásos védekezésről? Milyen tapasztalattal vagytok róla?
19 éves lány vagyok.
19 évesen vesztettem a szüzességem egy 29 éves férfival.
Mondtam, hogy használjuk óvszert, azt mondta ő nem fog használni, mert nem beteg.. stb fel volt háborodva a gumi szó hallatán. Nekem vény nélkül nem adtak ki tablettát, így megszakotással voltam együtt a barátommal kb 8 alkalommal eddig. Nem értek az ilyesmihez, de időben ki vett meg szerintem egy ilyen idős férfi már ismeri a testét.. Szerintetek teherbe esetek?
Nagyobb az esély a teherbe esésnek, hogy fiatal vagyok?
5 nap múlva kéne a menstruációmnak meg jönni, de kicsit félek ugyanis nekem még nem állt be a menstruációm.
De barátom szerint biztos, hogy nem lehetek terhes azt mondja nyugodjak meg ne féljek.
Mi a véleményetek?
Soha ne higgy az olyan válaszolóknak, akik azt írják, hogy évek óta megszakítással védekeznek és nem estek teherbe, ugyanis minden ember más. Lehet, hogy ő nem esett teherbe, de te attól még terhes lehetsz.
Az első babánk elvesztése után az orvos azt mondta, várjunk 3 hónapot a következő terhességgel. Úgy döntöttünk megszakítással védekezünk addig. Hát... nem jött be, már az első hónapban terhes lettem.
Szóval, láthatod, ahány ember, annyiféle szervezet. Ez tényleg orosz rulett.
Egyébként milyen hozzáállás az a részéről, hogy ő nem fog óvszert húzni, mert nem beteg? Nagyon komoly és felelősségteljes ember lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!