Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negyvenesek vagytok és babát...

Negyvenesek vagytok és babát szeretnétek?

Figyelt kérdés

42 éves vagyok, a második férjemmel 9 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek van gyermeke az előző házasságából, nekem három. A közös gyerek téma állandóan jelen volt közöttünk, de elsősorban miattam halogattuk a konkrét akciókat :). Most úgy alakult, hogy a férjem külföldi kiküldetésen van, én nem dolgozom, ezért elhatároztuk, jöhet a baba. Mindez másfél éve történt. A másfél éve termése egy vetélés műszeres befejezéssel, sok-sok reménykedő és csalódást hozó hónap, rengeteg negatív teszt. Orvosi kivizsgálásokon nem voltam, és nem is szeretnék menni. Azt már az legelején elhatároztuk, hogy csak természetes úton szeretnénk babát.

Most volt az első éles hónap a vetélést követően. Most nagyon reménykedtem, mert mindenkitől azt hallottam, ilyenkor könnyen, azonnal összejön. Nagyon csalódott vagyok, mert megint nem sikerült.Most annyit újítottam, hogy ittam palástfű teát a ciklus második felében.

Ha Te is hasonló élethelyzetben vagy, talán segíthetnénk egymásnak tanáccsal, biztatással. Kérem, írjon az is, akinek pikk-pakk összejött, mert jók a pozitív történetek.

Arra viszont szeretnék kérni mindenkit, hogy a "minek neked gyerek, már öreg vagy hozzá", illetve "nem is tudtam, hogy anyám is itt kérdez" típusú kommentelők kíméljenek! :))

2016. jún. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem alap kivizsgálásokra elmehetnél, pl. pajzsmirigyfunkció, IR szűrés, ezeket akkor is jó, ha kezeli az ember, ha nem is szeretne gyereket. Egyébként drukkolok, édesanyám 43 évesen szülte a legkisebb testvéremet, minden gond nélkül.
2016. jún. 7. 10:45
 2/43 anonim ***** válasza:
90%

nem vagy oreg,ha te nem erzed magad annak! :))

Remelem nem gond,hogy hozzaszolok,en csak 26 multam.

Nekunk a parommal masfel ev alatt sikerult a baba,de sajnos nekem sem maradt meg :(

Nagyon fajt,sot a mai napig faj ha ra gondolok.

Nekem mondtak minden felet...probalkozz az elso honapban ...meg azt is h varjak fel evet meg "lelkileg helyre jovok".

Nem vartam. De mindig csalodtam mikor negativ volt a teszt.

5.honapra sikerult! :)

De mar a 3.honapnal megbeszeltuk,hogy nem gorcsolunk ra,jon ha jonni akar es amikor kell. :)

Eljegyzett a parom, nagyon boldog voltam. Ra 11napra fogant a kos manonk.

28hetes vagyok!

Szivbol kivanom ,hogy sikeruljon a baba neked is!

Ne masra hallgass,ha azt mondja oreg vagy,hiszen ez nem igaz :)

Ha te es a ferjed szeretnetek akkor .... :)

2016. jún. 7. 10:45
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy évet vártunk, mire a kisasszony útnak indult, aki jelenleg még a testem lakója. :) Mi is így álltunk hozzá, hogy természetes úton akartuk. Sok mindenen túl vagyok és mikor megláttam a két csíkot, akkor hirtelen azt sem tudtam mit jelent. :)))))

Ja, 40 múltam. Sokan leszólnak és megszólnak, de nem érdekel.

2016. jún. 7. 10:57
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
43 évesen szültem (két éve) a harmadik gyerekemet. Nekem pikk-pakk összejött, a te szóhasználatoddal élve. Szuper terhesség, könnyű szülés, egészséges gyönyörű kislány lett. Hasonló sikert kívánok neked is! Ne aggódj, csak tegyél meg mindent a sikerért!
2016. jún. 7. 11:04
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, én is 40 éves vagyok, és próbálkozunk a babával. Jó olvasni, hogy máshol sikertörténetek vannak, mi 8 hónapja próbálkozunk eredmény nélkül. Kivizsgálások folyamatban vannak. Eddig ott tartunk, hogy ovuláció van szerencsére. A többi, még ezután derül ki.
2016. jún. 7. 11:13
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia. 44 vagyok es az uj parommal szeretnenk babat. Azon az elven ha termeszetes uton ossze jon. Semmi bele piszkalas. 3 eve nem jon egyenlore ossze. De nem adjuk fel meg egy evig. Nekem 3 babament el. Egy pont egy honapja. En lassan kezdek bele faradni de meg nem adom fel. Egyebkent nem erzem magam oregnek egyaltala. Es nem is nezek ki 35 nel tobbnek. Fitt vagyok es aktiv.
2016. jún. 7. 11:16
 7/43 A kérdező kommentje:

Hú, de gyorsak voltatok! Köszi a válaszokat!

Kedves Egyes, a kivizsgálásokkal az a bajom, hogy szinte biztos, hogy találnak valamit. Senki sem úgy működik, ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Utána kezdődik a kezelés, aminek mindig van mellékhatása, arra újabb kezelés, és sosincs vége. Nem vagyok megszállottan gyógyszer és orvos ellenes, de amit lehet, szeretnék megoldani nélkülük :).

Kedves kettes! Szerintem nem vagyok öreg, ezért is vágtunk ebbe bele. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy vannak biológiai korlátok. A babaprojektre mi is határozott időt adtunk, ami nyáron lejár.

Kedves Hármas! Gratula, és jó egészséget! A fanyalgókkal meg nem kell foglalkozni. Nekem az az élettapasztalatom, hogy azok a döntéseim zavarják az embereket leginkább, amelyeket ők nem mernének meghozni :).

2016. jún. 7. 11:17
 8/43 A kérdező kommentje:

Kedves Hatos!

Megvan azért a vetélések oka, vagy annak sem mentél utána?

Érdmes palástfű teát inni, segíti a progi termelést, a beágyazódást. Már az ovutól el lehet kezdeni, mert nem babás hónapban is jótékony hatású.

Mi úgy döntöttünk, hogyha még egyszer elvetélek, akkor mi befejezzük. Persze, először is teherbe kellene esnem. Ha az orvosom úgy látná jónak, a progi kezelést biztosan folytatnám a következő terhességemben, mert ártani nem ártok vele.

2016. jún. 7. 11:23
 9/43 anonim ***** válasza:
unokatesóm 42évesen első gyerek, 44évesen 2. gyerek és a minapmondta, hogy tervezik a 3.-at. a férje 10 évvel fiatalabb. nagypn boldogok. szerintwm nyugodtan told ki a hatàridőt még néhàny eévre. én a méhpempőre esküszöm, amikor azt szedtem elsőre jött a baba....minda 3szor.igazi életelixír
2016. jún. 7. 12:26
 10/43 anonim ***** válasza:

Szia, szintén "zenész", én 41 éves vagyok. Eddigi mérlegem: két terhesség, két szülés (az egyik császár), egyetlen élő gyerek.

Március óta próbálkozunk, sajnos elég össze-vissza vannak a ciklusaim. A második szülésem tavaly októberben volt, sajnos angyalka lett a kislányom a 33. héten (köldökzsinór probléma miatt). A magas prolaktin szintemre szedtem Bromocriptint, elvileg van tüszőérésem és meg is reped. De eddig nem jött össze még az újabb terhesség. Én úgy gondoltam 43 éves koromig próbáljuk, de nem vagyok hajlandó meddőségi kezelésnek alávetni magamat.

2016. jún. 7. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!