Tobb gyerekes anyukak! Ti is vagytok igy?
Figyelt kérdés
En egy ideje nem tudom kiverni a fejembol,hogy szetetnek meg egy gyereket.Mar van harom ketto iskolas egy ovodas.Most dolgoztam egy darabig de sajnos megszunt a munkam.Jelenleg egy almom valhatna valora (munka) de megis alig tudom elnyomni a vagyat hogy ujra baba legyen.Mas is volt igy? Remelem elmulik majd ez mert a ferjem mar nem akar tobb babat.Nelkule pedig en nem vallalnam :)2015. nov. 14. 17:00
1/7 anonim válasza:
Ügyes vagy, munkanélküliként akarsz még egy gyereket, grat. Azon már nem gondolkodsz el, hogyan akarnád felnevelni...
2/7 A kérdező kommentje:
Felre ertesz..:/
2015. nov. 14. 17:03
3/7 anonim válasza:
Nekem is három van kettő iskolás egy ovodás. Nem vágyok még egy negyedikre mert már ahhoz öreg vagyok. 38 évesen már nem igazán egészséges vállalni gyereket és persze a picikhez sok sok türelem kell. Már örülök hogy önállóak átaludják az éjszakát és elvannak nélkülem is.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen igazad van.En is 38 vagyok :) Nem is fogok mar tobb gyereknek eletet adni csak vagyok ra .Ennyi!
2015. nov. 14. 17:49
5/7 anonim válasza:
Ha reélisan gondolkodsz és a tényekbe kapaszkodsz álmok helyett lehet csillapodik a vágy hogy megint babát várj.
Ha el akarod hessegetni a gondolatot, gondolkodj azon, hogy: munka nélkül mit fogtok enni? (elöbb legyen munkád, legyen meg a próbaidő, legyen meg az 1 év folyamatos munkaviszony)
Ha a párod azt mondja hogy nem szeretne még egyet, ne "varj még egy terhet a nyakába"
Bár én örülnék neki ha boldogok lennétek, és nem lenne akadálya az ujabb picinek.
6/7 anonim válasza:
"" A kérdező kommentje:
Igen igazad van.En is 38 vagyok :) Nem is fogok mar tobb gyereknek eletet adni csak vagyok ra .Ennyi! ""
Nana, sógornőm 41 évesen esett teherbe az 5-ik gyerkőccel.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a velemenyet :) Ment a zold kez! Mindenkepp maradok ket labbal a foldon es a ferjem beleegyezese nelkul (hogy o is akarja) nem vallalnam!
2015. nov. 14. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!