3-4 gyerekes anyukák, milyen korkülönbséggel, és hány próbálkozós hónap után születtek a gyerekeitek?
Bocs az offért!
Úgy látom többnyire kicsi korkülönbséggel szültétek a gyerekeket... Mennyire nehéz 3-4 kicsi gyerekkel?Van segítségetek?
Csak azért kérdezem,mert mi is 3-4 gyermeket tervezünk. Még csak egy fiúnk van. Ő ma 16 hónapos. A kis tesóval pár hónapja próbálkozunk,de eddig sajnos semmi :( Jelenleg még este,éjszaka és reggel szoptatok.
Én is offolok, engem az érdekelne, hogy hogy viseli a női szervezet, test ez a "strapát", megterheli-e az ilyen "gyorsan" jött terhesség?
Ezt tartom ideális korkülönbségnek, ahogy fent is írtátok, nem jó, ha több év van a gyerkőcök közt, de mennyire viseli meg az anyukát az ilyen ütemű várandósság? Mi is 3 babát szeretnénk, persze ez majd kialakul... Most próbálkozunk az első babával, nyáron missedem volt, most 6. hónapja próbálkozunk.
Válaszolnék, 4. vagyok. Engem nem viseltek meg a terhességek, bár a harmadik kicsit már nehezebb volt a kicsik mellett. Szerencsém van Édes, nyugis lányaim vannak, tehát a hétköznapok sem borzasztóak, sőt élvezem a nyüzsit. Éjszaka mindenki alszik, 3 hónapos koruktól átaludták az éjszakát, előtte kicsit fárasztóbb volt. Segítségem nem nagyon van, és a férjem sokat van külföldön.
Nálunk is vannak nehéz napok, de nem csinálnám most sem máshogy.
Köszönöm a válaszokat!nekem 3gyerekem van:8,3.5illetve 1eves.
Szeretnénk 4.ket lehetőleg minél hamarabb.
Nekem szerencsém volt,könnyű várandósàg utàn,könnyű szüléseim voltak.
Az elso 2 elsőre sikerültek,a 3.kicsit váratott magára.
Nem mindig egyszerű,de nekunk a 2.5ev korkulonbseg nagyon bevált.persze a 4 évnek is megvolt a maga előnye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!