Több gyerekes anyukák! Ti mennyiszer mostok egy héten átlagosan?
Ugyanilyen felállással (a legkisebb 3 éves) átlag napi 1x. Ez néha úgy néz ki hogy napi 5, máskor meg 2-3 napig semmi. Attól is függ, hogy dolgozom és mi fér bele.
De mindig el vagyok maradva... :D
Nekünk 1 gyerekünk van, de így is megy naponta 1-2 mosás.
Szóval 3 gyereknél nem sok amit írsz.
Három gyermek mellett napi egy adag ruhát mosok.
Egyik nap megy a 95 fokos fehér, másnap a 60 fokos tarka, aztán 60 fokos fehér, 40 fokos tarka.
Amikor babák voltak (a háromból kettő nagyon bukós!), meg amikor szobatisztaságot gyakoroltak a nagyok, akkor persze jóval többet mostam, de jelenleg nincs ilyen helyzet.
Mi 4en vagyunk, 2 felnőtt-2 gyerek. Én mindig szombaton mosom a ruhákat: vagyis egy héten 4 adag: 1 adag gyerekeknek,1 adag színes, 1 adag fehér, 1 adag munkás.
Törölközőt a fehérekkel mosom.
Ágyneműt télen havonta vmelyik napközben h hétvégére leszáradjon mikor a több adagot mosom.
Sztem írtó sokat mostok.
Bár a gyerekek életkora sem mindegy, mert pl nálunk egy 4 hónapos és egy 20 hónapos van. Ha mindkettő óvodás lesz biztos többet koszolnak. De nekem marha soknak tűnik a napi 2 adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!