Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ruhaméret átlagosan...

Egy ruhaméret átlagosan meddig jó egy babára?

Figyelt kérdés
Pl mennyi 56-os rucit érdemes venni? Mondjuk 10 body és 10 rugi?
2015. márc. 7. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Az elején gyorsan nőnek. Fél éves korára megduplázza a születési súlyát. Mindkét gyerekemnél 62-es bodyval kezdtünk, mivel viszonylag nagy súllyal születtek( 4 kg körül). Kb. 74-es méreteket vettem nekik fél évesen. Számold azt is, ha pl. visszajön a tejcsi, v. Kifolyik a kasi. Két body minimum kell egy nap.

Én az elsőnél 56-os méretet vettem és persze kicsik voltak a ruhák. Szóval kalkuláld bele azt is, hogy kisebb vagy éppen nagyobb lesz az átlagnál.

A másodiknál vettem egy pár rucit, aztán szülés után elküldtem a férjemet a Brendonba, hogy vegyen ebből és ebből a méretből x db-ot. A neten előtte kinéztem kínálatot.

2015. márc. 7. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
56-os nekünk 1 hónapig volt jó, de bodyból 1 hetes korától adtam rá 62-est is. nekem 1 hónappal tovább hordja őket,mint a cimke szerint van írva,de így is kb 3 hónap jön ki 1 ruhára. most lesz fél éves, 8 kilót túllépte, most 68-ast hord, lassan 74-es bodyt már adok rá,már megvettem. 3700-el és 55 cm-el született,ha ez ad támpontot. nekünk 10 body sose volt elég, legalább 20 mindig kellett,még akkor is vettem hozzá,mert mindig peluscserénél kakilt,a bodyknak meg annyi. meg lebukta,úgyhogy több kellett egy nap. de 56-osból ne,inkább vegyél még 10db 62-est mondjuk.
2015. márc. 7. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekunk kb 2 honapig volt jo az 56-os meret.13 rugit es 20 bodyt hasznaltunk, de 1 honapos koratol csak ejszakara adok ra rugit.A rugiban ha nem pont meret elveszlik a baba.

A nadragokat es pulcsikat viszont tovabb tudja hordani a babam, bar ez is attol fugg, hogy milyen a szabasa.Nekunk a szukebb szabasu ruhak valtak be, a nadragoknal pedig jo ha gumis a szara is, igy akkor is rendesen all rajta, ha egyebkent kicsit hosszu lenne.Ezeket 3 honapig tudta hordani annak ellenere, hogy eleinte tenyleg gyorsan nonek.A bovebb fazon csak akkor all jol amikor pont meret, ha kicsit nagy mar borzalmasan nez ki.

En uh alapjan tudtam, hogy nem lesz nagy babam, igy az 56-os meretbol bevasaroltam rendesen, de vettem nehany 62-es ruhat is.

2015. márc. 7. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:

az uh nem mindig jön be. nekem 2.80 és 3-20 között tippelték

2es

2015. márc. 7. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:

A fiam 60 cm-rel született, egyből a 62es méretet hordta.

Nem is vettem sokat egyikből sem szerencsére.

10-10 56osból sok

Én 5-5 darabot vennék így előre, többet nem.

2015. márc. 9. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
áh 5-5 nagyon kevés,aztán mehet újszölettel ruhát vásárolni,vagy bízhatja másra
2015. márc. 10. 07:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket :) Kezdek rájönni, mennyit kéne, most elkaptam egy csomó akciót, és sok minden találtam 3-6-9 hónaposra, azokból is vettem, mert most érte meg, mostmár szinte csak 56os nincs :D
2015. márc. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!