Egy ruhaméret átlagosan meddig jó egy babára?
Az elején gyorsan nőnek. Fél éves korára megduplázza a születési súlyát. Mindkét gyerekemnél 62-es bodyval kezdtünk, mivel viszonylag nagy súllyal születtek( 4 kg körül). Kb. 74-es méreteket vettem nekik fél évesen. Számold azt is, ha pl. visszajön a tejcsi, v. Kifolyik a kasi. Két body minimum kell egy nap.
Én az elsőnél 56-os méretet vettem és persze kicsik voltak a ruhák. Szóval kalkuláld bele azt is, hogy kisebb vagy éppen nagyobb lesz az átlagnál.
A másodiknál vettem egy pár rucit, aztán szülés után elküldtem a férjemet a Brendonba, hogy vegyen ebből és ebből a méretből x db-ot. A neten előtte kinéztem kínálatot.
Nekunk kb 2 honapig volt jo az 56-os meret.13 rugit es 20 bodyt hasznaltunk, de 1 honapos koratol csak ejszakara adok ra rugit.A rugiban ha nem pont meret elveszlik a baba.
A nadragokat es pulcsikat viszont tovabb tudja hordani a babam, bar ez is attol fugg, hogy milyen a szabasa.Nekunk a szukebb szabasu ruhak valtak be, a nadragoknal pedig jo ha gumis a szara is, igy akkor is rendesen all rajta, ha egyebkent kicsit hosszu lenne.Ezeket 3 honapig tudta hordani annak ellenere, hogy eleinte tenyleg gyorsan nonek.A bovebb fazon csak akkor all jol amikor pont meret, ha kicsit nagy mar borzalmasan nez ki.
En uh alapjan tudtam, hogy nem lesz nagy babam, igy az 56-os meretbol bevasaroltam rendesen, de vettem nehany 62-es ruhat is.
az uh nem mindig jön be. nekem 2.80 és 3-20 között tippelték
2es
A fiam 60 cm-rel született, egyből a 62es méretet hordta.
Nem is vettem sokat egyikből sem szerencsére.
10-10 56osból sok
Én 5-5 darabot vennék így előre, többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!