Anyukák, átlagosan mennyit alszotok egy nap? (pici babások)
kb 8 hetes korától 4,5 hós koráig átaludta, egyben 10 órát....nappal viszont semmit. Akkor azt mondták amelyik baba nappal alszik az éjjel nem és fordítva.
de most már se éjjelünk se nappalunk. En még chogy el lennék idegileg a 3-4 órával, de az sehogy sem tetszik hogy ő is csak 7 órát alszik egy nap (ebből én 3-4 órát azon dolgozok hogy ő aludjon...)
Nagyon félek hogy el fog menni a tejem. Mivel ébren van, fejni is nagyin nehezen tudok hisz állandóan igényli a társaságom úgy meg nem könnyű fejni.
Aztán egyszer csak elfárad és elalszik a cicimen nekem meg az megint nem pihenés (neki se tulzottan) es a gerincem kikeszul, mar fekudni sem esik jol :(
Nyugtatgatom magam h jobb lesz de igazabol fel eve ez van.
annyira boldog es jo lehet ugy babazni ha nap kozben is alszik delelott meg delutan...egesz mas eleterzes lehet, oszinten irigylem azokat akiknek jo (vagy csak atlagos alvo) a babaja.
Bocs a sajnaltatasert de muszaj volt kiadnom :) a ferjem nem erti a helyzetet ő azt hiszi csak rajtam múlna mennyi tejem van és hogy mennyit alszunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!