Azok az emberek akik tényleg rendesen sokat tanulnak, de mellette van életük, mégis mennyit alszanak? Meg úgy átlagosan ti mennyit alszotok és miért annyit?
Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 23:49
1/3 anonim válasza:
6-7 órát, hétvégén többet. Napközben vagy dolgozom vagy tanulok 5 körül érek haza, takarítok ilyesmik, ha nincs órám napközben és tudtam tanulni, akkor ,7 körül találkozom a barátaimmal 9-10 ig együtt vagyunk, utána haza, kikészítem a másnapi cuccom. Hosszabb programokat hétvégére szervezek. Az egész titka, hogy hétköznap is tanulni kell, ha tudsz. Ha óráim vannak napközben vagy, mikor dolgozni megyek, akkor nyilván nem találkozom a barátaimmal, este mert olyankor tanulok, főzök ilyesmik, de ilyenkor meg ott van a hétvége. Még netezgetek ilyenkor este, éjfél körül lefekszem és kialszom magam fél 7, 7-ig, nekem ez bőven elég.
2/3 anonim válasza:
Ha valaki rendszeresen tanul, annak összességében jobban kijön a szabadidő is, mert napi pár óra tanulás mellé be tudsz osztani egy kis kikapcsolódást is.
3/3 anonim válasza:
változó. általában 4-5, de van, hogy meg van a 7 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!