Miben alszotok frissen szült anyukak? Olyanok akik meg szoptatnak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 21:17
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok frissen szült(1 éves a fiam)de mivel még szopik éjjel olyan hálóingbe, ami a mellrésznél gombos.Így nem kell felhúznom a ruhám,nagyon praktikus,szeretem!
3/9 anonim válasza:
Pizsamában. Nem tart semeddig a felsőt felhúzni. Sőt még melltartót is hordtam kezdetben, mert annyira fájtak a melleim.
4/9 anonim válasza:
én a férjem egyik boxerében meg egy trikóban alszom, a fiam 9 hónapos, néha felkel szopizni éjjel.
6/9 anonim válasza:
Ruha nélkül, ahogyan eddig is.
Télen-nyáron :)
7/9 Julie S válasza:
Ugyan mar nem vagyok annyira "frissen szult", de (ha megtehettem) mindig is bugyiban aludtam, felul semmi. Most ez kifejezetten megkonnyiti a szoptatast. :)
8/9 anonim válasza:
Ágyban....viccet félre téve,bár nem vagyok frissen szült anyuka-a 3. babám már 16 hónapos lesz,ám még szopizik este és reggel,de van,hogy éjszaka is-én bugyiban,és pántos felsőben alszom.
9/9 anonim válasza:
Én szülés után jó ideig semmilyen ruhát nem viseltem el magamon, főleg nem éjszaka. Sokszor folyt a tej mindenféle, uh mindenem elazott, aztán rendszeresítettem egy kis torolkozot, amit magamra teritettem alváskor.
Később pantos felső, aminek csak a pantjat kellett lehajtanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!