Ti mennyit alszotok naponta?
Nekem 3 gyerekem van elég kis korkülönbséggel úgyhogy eddig már közel 6 éve nem aludtam át egy éjjelt se mert vagy ők ébredtek vagy a terhesség miatt nem ment már. Már egész jól megszoktam. De azért éjjelenként 8-10 ébredést én se bírnék sokáig nekünk is voltak ilyen szakaszok:(
A nagyobbak szerencsére 2-2.5 éves koruk után csak akkor ébrednek/ébredtek éjjel ha betegek. A legkisebbem most 19 hós még szopik de már csak éjjel úgyhogy szerintem ő azért kel még mindig éjjelente 2 szer. De így is tudok aludni ugyan 3 részletben de 6-6.5 órát.
Köszönöm a válaszokat.
Jobb nem lett attól, hogy másnak is rossz.. :-( De irigykedve nézem, hogy egyesek még többet is alhatnak. Nem tudom ki, hogy bírja, de én minden éjszaka úgy érzem, hogy nem bírom tovább.
Most 1,5 éves lányom hónapok óta este kb. 9-től reggel 7-ig alszik, tőle átaludhatjuk az éjszakát. Szerencsére a terhesség alatt is általában tudtam aludni, kivéve a végét.
Kisöccse 3 hetes lesz, így most megint kezdem az éjszakázást. Kb. 3 alkalommal ébred, néha csak a szopi idejére, máskor tovább tart. Kb. 5-6 óra jut mostanában, több részletben. Nehéz visszaállnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!