Anukák, ti mennyit alszotok naponta?
Kb. este 10-től reggel 6-ig alszom. Este ha apával együtt vagyunk... ;-) akkor később alszom el ;-)
A baba fektetése után mosogatás, rendrakás, számítógép, tévé.
2 gyerekem van, most várom a harmadikat. 4 éve éjszakánként átlagosan 6 órát alszok 2 részletben.
A gyerekeket este 8kor teszem le aludni, fél9re alszanak de a kisebb (19 hós lány) még mindig nem alussza át az éjjelt, átlagosan 2 szer ébred. Ha beteg, vagy náthás vagy ilyesmik akkor még gyakrabban kel.
Én olyan este 11kor fekszek le, mert addig a dolgomat fejezem be, ill. a férjemmel vagyok.
Magamra akkor van időm mikor napközben a kicsi alszik 2 órát a nagy pedig oviban van, olyankor hajat mosok-szárítok,olvasok, varrok, netezek, a jóidő beköszöntével kertészkedek.
2 gyerekem van: 2,5 éves, 6 hós.
Rengeteget alszom, éjjel 10-től reggel 7-ig (ébredés nélkül), és néha napközben is 1-2 órát.
Nagyon jó alvók a gyerekeim.
Anyukaságom előtt soha nem aludtam ennyit.
2 gyermek van, mindketto pici.
Most mar szuper, mert kb 2 honapja napi 6 orat alszom rovidebb megszakitasokkal (ejfeltol hatig).
Elotte botranyosan keveset, 3-4 orakat, de nagy (egy oras) megszakitasokkal. Semmit nem ert, csak szenvedes volt, sokszor mar nem akartam elaludni, mert tudtam, hogy fel ora mulva meg rosszabb lesz ebredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!