Mennyi időt szánnátok naponta arra, hogy egy kis mellékest keressetek a nem túl sok gyed/gyes mellé?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 17:46
1/18 A kérdező kommentje:
Esetleg leírnátok azt is, hogy ti mivel foglalkoztok?
2011. máj. 28. 17:47
2/18 anonim válasza:
Az egyik barátnőm ékszereket készít, kb. napi 2-3 órát foglalkozik vele.
Én kozmetikumokat árulok katalógusból, kb. napi fél órát ha foglalkozok vele de ezt se minden nap.
3/18 anonim válasza:
Én készségfejlesztő gyerekjátékokkal foglalkozom (szintén katalógus alapján értékesítés), kb. napi 1-1,5 órát szánok rá, de többnyire akkor, amikor már a babóm alszik. :)
4/18 A kérdező kommentje:
17,52- hú az a játékos tök jó lehet! Nem írnál nekem róla privátban?
2011. máj. 28. 18:01
5/18 anonim válasza:
17.52-es válaszoló vagyok, persze, írok bárkinek szívesen, akit érdekel. :)
6/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Engem is érdekelne a készségfejlesztő játékok árusítása. Nekem is tudnátok küldeni erről infót priviben?
Köszi szépen!
7/18 anonim válasza:
Én hiába keresek nem találok semmit. De ha nem gond nekem is irsz privátban róla?(játékárusitás)
9/18 anonim válasza:
Nekem is írd le légyszi a játék árusítást!
10/18 anonim válasza:
Fordítok, napi 1-2 órát tudok rászánni, annyit vállalok, amennyit meg tudok csinálni határidőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!