Mennyi időt szánnátok naponta arra, hogy egy kis mellékest keressetek a nem túl sok gyed/gyes mellé?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 17:46
11/18 anonim válasza:
nekem is írnál róla priviben.köszönöm szépen.
12/18 anonim válasza:
nekem is írj róla (játékárusítás), köszi!!!!
13/18 anonim válasza:
Nekem is írnál róla priviben.köszönöm szépen!
14/18 anonim válasza:
napi 1 órámba van az itthoni netes munkám, gyerkőcök elaludtak este 8 fele, ezután csinálom. 3 éves és 2 hónapos fiaim vannak.
15/18 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Hol találtál netes munkát..segítenél engem is érdekelne...
16/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Én vagyok a készségfejlesztő játékos válaszoló, írjatok légyszi nekem, és mindenkinek küldök bővebb tájékoztatót, de sajna sokaknak nem lehet itt privit írni, mert nincs engedélyezve náluk, így egyszerűbb lenne...
Köszi :)
17/18 anonim válasza:
Átlagban nap 1-2 óra, de ha határidőre kell megcsinálni valamit akkor 3-6 is, este mikor alszik a gyerkőc. Azt csinálom ami a szakmám, mivel szellemi meg tudom csinálni itthonról.
18/18 anonim válasza:
netes vagyok...hát, ez ilyen baráti alapon ment, sajnos nem tudok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!