167 cm es feleség 70 kilóval ha szül egy gyereket elhízik? Kb hány kilóra lehet számítani ha átlagosan eszik?
1+
Ostoba ember, ostoba kérdése.167 70 kg egy sosem szült nőnek túlsúly.
167 cm nem szült nőnek ideális súly 50kg.Max. 55 kg.
a brit tudósok megállapították, és elküldték nekem üzenetben.
"Számításaink szerint a hölgy a szülés után egy héttel pontosan 74,246784529 kilógramm lesz."
Az tény, hogy a kérdező által írt arány már enyhén túlsúlyos kategória, de amit te írsz 2., az sem semmi...:).
Én 164 cm vagyok és 56 kiló, vékony vagyok és sportos (nem, nem az arasszal átérem a combod kategória). Tini koromban, amikor még kis nyurga voltam, akkor voltam 53 körül. Amúgy a terhesség alatt 15 kiló jött rám, fél év múlva újra a régi súlyomnál voltam. Most is.
Ez milyen kérdés már? :D Mégis honnan tudná ezt bárki megmondani? Alkattól függ.
De így is túlsúlyosnak számít, én 170 cm mellett vagyok 53-54 kiló és tök normálisan nézek ki.
már most is egy gurulo cirkusz lehet...én meg 180 cm és 50 kg..teljesen normálisan nézek ki, nem vagyok vékony..söt!!
egyébként körülbelül plusz 20kg-ot számolj rá
:-DDDD
hülye kérdés, hülye válasz, ugye érted???
Hát ne haragudjatok, de én 161 cm vagyok és 58-59 kiló között mozgok. Nem vagyok túlsúlyos, teljesen normális a testalkatom. A csípőmet szélesnek tartom és a csontjaim is erősek, de ez genetika. Nem faraghatok le a csípőmből, amikor teljesen lapos a hasam, és csak a bőr van rajta. Még a csontom is kilátszik...
A kérdésedre válaszolva pedig nem túlsúlyos az a nő, aki 167 cm-hez 70 kilóval megy szülni.
magzat: kb. 3,5 kg
zsírok, fehérjék és más elraktározott tápanyagok: 3,3 kg
vérplazma mennyiségének növekedése: 1,5 kg
egyéb testfolyadék: 1,9 kg
méh: 0,9 kg
magzatvíz: 0,9 kg
mellek megnagyobbodása: 0,9 kg
méhlepény: 1 kg
Ez így 14 kiló. Tehát a kismama feltehetően 56 kilóval kezdte a terhességet, ami teljesen normális. Nyilván ez a 14 kiló nem fix szám, születhet akár 2,5 kilós gyereke is valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!