Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok lehet, ha egy férfi nyáron bejelentés nélkül dolgozgat szakmájában, télen pedig már előre megmondja, hogy nem fog dolgozni, hanem ismét ősztől tavaszig a feleség tartja el a családot?
pff.. és akkor nyáron csak ő dolgozik? nő pihenhet?
nekem ez szakítóok, semmi jövőképe, lusta, nem segít, nem tisztel. ennyi
Indokai: télen úgysincs munka, minimális pénzekért nem fog robotolni cégeknél ahol őt kihasználják.
Már feladtam minden reményt, hogy változik a hozzáállása.
Szerencsére egész jól keresek, úgy vélem visszaél a férjem azzal, hogy a gyerekek miatt tűrök, akik ragaszkodnak az apjukhoz.
Télen főzőcskézik, takarít, gyerekeket szállítja oviba, iskolába.
Elegem van abból, hogy én tartom el a családot szinte folyamatosan, míg a férjem azt mondja ez van, nem tud mást csinálni, volt, hogy irtam neki pályázatot, de hiába hívták dolgozni nem ment...
A gyerekek miatt tudja, hogy tűrök és gondoskodom a családról egyedül.
Ahelyett, hogy állást keresne abban gondolkozik, hogy segélyt igényel amit meg sem kapna az én magasabb kerestem miatt.
Tudod mit? Te meg ne dolgozz nyáron.
Egyébként ez valóban lehet válóok. Semmit nem csinál fél év évig? Inkább tanulna vagy valami!
Nyugdíjas korotokban miből akartok élni? Mert neki nem lesz nyugdíja. Majd a te nyugdíjadból tartod el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!