Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nőként hagyományos családot (férj-feleség-gyermekek) szeretnék. Vajon megvalósítható ez? Elképzelhető olyan férfi, aki ezt elfogadja?
Bennem az merült fel, hogy az egy dolog, hogy nem élvezed vele a szexet. De nem is szereted. Olyan, mintha a szomszéd Józsi bácsival terveznék boldog házasságot, pedig semmi érzelmi kötődés nincs iránta.
Nem tudom, hogy egy pasi ezt elfogadná-e, de biztos, hogy te ezt szeretnéd. Mindenképpen próbáld ki előbb az együttélést egy pasival, mielőtt bevonsz (szülsz) ebbe a színjátékba egy gyereket.
Egyébként szerintem neki nagyobb törés lenne, ha kiderülne, hogy az egész élete egy hazugság, mintha egy egyedülálló anyuka neveli fel.
Azt írod "a gyerekeknek legjobb apa mellett felnőni"...
Az szerinted a legjobb, hogy anyutól aputól azt látják, hogy kamuházasság van, meg lezbikusnak/melegnek lenni nem jó, mert akkor nem lehet családod, vagy fel kell adni önmagad ezért és esetleg ha a gyerek is meleg lesz akkor eltitkolja/elnyomja magában?
Vagy az a jó, hogy anyu meg anyu van, akik boldogok, szeretik egymást, őszinték, nyitottak, és ha talán a gyerek is meleg lesz, akkor nem fogja magát feszéjezve érezni, mert előtte a példa, hogy nincs azzal semmi gond?
Kérdésre válaszolva, szerintem nem lenne olyan férfi, aki "boldog" családot biztosítana ilyen feltételek mellett. Max egy kétségbeesett fazon, aki mondjuk (nem bántásból) de csúnya és mással nem lenne esélye...
Hát rosszul tudod.
A gyereknek nem az a fontos, hogy legyen egy kirakat apuka és egy kirakat anyuka, hanem az a fontos, hogy boldog, kiegyensúlyozott, szerető környezet vegye őt körbe.
A gyerekek rendkívül rugalmasak, semmiféle lelki törést nem okoz, ha két anyuka van, akik viszont SZERETIK őt, és, szintén fontos: EGYMÁST IS.
Az viszont, ha folyamatos az otthoni stressz, mert az ál-apuka és ál-anyuka nem szereti egymást... (mert attól még nem lesz apa és anya, hogy együtt élnek. Rájuk lehet akasztani, de a szeretet és a boldog légkör nem lesz sehol...)
Ez ugyanis kimutathatóan sokkalta nagyobb lelki sokk a gyereknek, hogy a két szülő között feszült, jeges légkör van. Valódi családod így nem lesz, ha leszbikus vagy, csak magad megtörve fogsz tudni VALÓDI családként együtt élni egy férfival, a saját, és az ő vágyait is figyelembe véve. Egy gyerek nem egy két-három hónapos project, hogy "áh, annyit kibírok" hanem egy alaphangon is életed hátralevő részére szóló feladat. Igaz, egy olyan 15-18 év múlva már szabadabb lesz a világ, mert önállósodik, de 15 év az eddigi életed FELE. Kibírsz annyit megnyomorított lélekkel?...
Mert én kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!