Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok lehet, ha egy férfi nyáron bejelentés nélkül dolgozgat szakmájában, télen pedig már előre megmondja, hogy nem fog dolgozni, hanem ismét ősztől tavaszig a feleség tartja el a családot?
és a gyerekek mit látnak? apa nem csinál semmit, anyu megszakad, boldogtalan, de MIATTUNK vele MARAD. TUDOD MIT MONDANAOÓAK MAJD? BÁRCSAK ELHAGYTAD VOLNA APUT!
egyedül is eltudnád őket tartani, férjed meg mehetne ahova akar. én otthagynám és keressen mást akin élősködhet! gusztuslan, nem apa az ilyen! ha téged kirúgnak, éhenhaltok???
Szerepcsere?
Azért nagy luxus lenne a mi helyzetünkben, hogy ő mint " háziasszony" funkcionálna és erre rendezkednénk meg, a gyerekeink sem olyan kicsik már, hogy szükséges lenne valakinek itthon maradnia velük.
Szerintem esetleg a dúsgazdagoknál jöhet szóba, hogy egyik fél háziasszonykodjon.
Mint már írtam sem TB- t, sem nyugdíjjárulékot nem fizet amiknek igen súlyos következményei lesznek.
Úgy értettem, hogy jól keresek, hogy egy női átlagkeresetet tekintve jól keresek, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne szükség a másik fél keresetére is.
Lusta, semmirekellő hozzáállásnak tartom azt akár nő, akár férfiről legyen szó, hogy a családnak szüksége lenne a keresetére ő pedig háziasszonykodni óhajt amikor már a gyerekek sem kicsik.
tulképpen milyen vlaszt vrsz? itt mindenki otthagyná, pláne, hogy most is egyedül tartod el a családot, ha otthagyod, -1 emberrel kevesebbre kell költeni, plusz gyt-t is kapsz, megelőlegezi az állam, aztán bevasalják rajta. sokkal jobban kijönnél anyagilag, érzelmileg, mindenhogy!
d látszik, hogy nem fogod otthagyni, milyen jó lesz neked majd a te nyugdíjadból eltartani őt is? vagy ha baleset éri és százezreket a kórházban kell hagynod!
Azóta megvagyonosodtunk :D !
Nem lesz válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!