Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha a feleség eljár szórakozni a
férje nélkül?
Figyelt kérdés
kéthetente egyszer, a barátnőmmel tartunk egy csajos estét, amikor elmegyünk kocsmázni és iszogatunk. mindenki meredt szemekkel néz rám, és biztosan ki is beszélnek a hátam mögött. a férjem nem jár szórakozni egyáltalán, de ez már legyen az ő dolga. én igénylem, és mivel csajos dolgokról beszélgetünk nem érzem, hogy ott lenne a helye velünk, mivel tudom, hogy nem érezné jól magát a társaságunkban. ennek ellenére neki sem tetszik a dolog, de én sem engedek a 21-ből, szerintem ennyi jár nekem. és nem a sárga földig iszom magam.
2014. aug. 28. 14:04
1/8 anonim válasza:
Ez leginkább a házasságban élő párra tartozik. Az inkább gond, hogy a férjed nem ért egyet vele.
2014. aug. 28. 14:08
2/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen rendben van egy ilyesmi program, csak mint a dolgok 90%-át, ezt sem szabad túlzásba vinni... Szerintem egyáltalán nem elítélendő, ha 2 hetente a barátnőiddel szórakozol egészen addig, amíg nem rúgsz be, nem hajnalban keveredsz haza, nem csalod meg a férjed, stb. Úgyhogy szerintem ez így még rendben van :)))
2014. aug. 28. 14:11
3/8 anonim válasza:
Egészséges kapcsolatban ez nem probléma. Néha én is találkozom a régi barátokkal, néha ő is elmegy barátnőzni. Szerintem ez teljesen rendben van.
2014. aug. 28. 14:14
4/8 anonim válasza:
Ha a férjed nem kifogásolja, akkor igazán senki sem szólhat semmit.
Az én férjem hetente kétszer elmegy futballozni, most vasárnap délelőtt pedig meccset néz. Más asszonyka talán felkapná a vizet azon, hogy miért megy el vasárnap, én pedig jó szórakozást kívánok neki :)
Minél hosszabb a "póráz", annál jobban akar visszajönni hozzám. Jó, nyilván megcsalás és csajozás nem fér bele, de miért ne járhatna el szórakozni?
2014. aug. 28. 14:17
5/8 anonim válasza:
Teljes normális dolog, én is ezt teszem. 12éve vagyunk együtt, és szerintem ennyi kell, nem lehet éjjel nappal a másik hátsójában lenni.
2014. aug. 28. 15:33
6/8 anonim válasza:
nem az
ennyi minimum kell egy kapcsoltban
nem lehet egymáson élni !
2014. aug. 28. 16:27
7/8 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, abban az esetben, ha nem lesz az ivászat egyre gyakoribb... mármint, alkoholista ne legyél. Kb ennyi.
Nálunk is van olyan, hogy a férjem szombaton elmegy a munkatársaival focizni, vagy én összefutok a legjobb barátommal és beülünk valahová kínai kaját enni- dumálni, vagy moziba. Nincs ebben semmi különös. Egyikünk sem féltékeny mert megbízunk egymásban.
De a legtöbbször a baráti körével találkozunk, és oda együtt megyünk, mert ott szokás vinni a párjaikat is:)
2014. aug. 28. 21:16
8/8 anonim válasza:
Minden normális és elfogadható egy párkapcsolatban, ami mindkét félnek megfelel. A férjem nem megy nélkülem szórakozni és én se nélküle, már a kezdetektől fogva így van, és mindkettőnknek ez a jó. Mondjuk mindketten buliállatok vagyunk, imádunk szórakozni, szóval egyforma az igényünk. Egyébként a két hetente egy alkalom simán bele kell hogy férjen egy házasságba, persze azt szem előtt tartva, hogy mindig tudd kezelni az adódó helyzeteket, mert az ördög sosem alszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!