Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyerekes anyukák! Ti...

Több gyerekes anyukák! Ti mennyiszer mostok egy héten átlagosan?

Figyelt kérdés
Három gyerekünk van, plusz, tehát 5-en vagyunk és naponta átlagosan 2,5 adagot mosok. egyik nap kettőt, másik nap három adagot mosok. Rengetegnek találom. Igaz, most baba is van, sok a lebukott textipelus, és van, hogy többször átöltözik naponta. Próbálok spórolni a ruhákkal, de így is rengeteg. Ha épp nincs egy egész adag ruha, akkor ágyneműk, plédek, mindig van valami.
2015. okt. 20. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk két felnőtt, és két "gyerek" (egy 19 éves és egy 17 éves) van. Szinte az egész hétvége mosással megy el. Szobat délelőtt még be is van áztatva sok ruha, van amikor a mosgóép mellett kézzel is mosunk és centrifugázni tesszük be a ruhákat a mosógépbe. Rengeteg, talán többet is kell mosni, mint mikor kisbabák voltak a gyerekek.
2015. okt. 20. 17:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem, hogy sokat mosok, de most rajottem, hogy nem.

Heti 7 adagot mosok, 4-et hetvegen, 3-at hetkoznap.

2 felnott van es 2 gyerek, igaz, hogy mar nem olyan kicsik (6-7 ev), igy nem kell kulon mosni rajuk.

Ebben a 7 adagban benne van az is, hogy a torolkozoket minden heten cserelem, az agynemuket is egy-masfel hetente. De a mosogep nagy kapacitasu, sok belefer egyszerre.

2015. okt. 20. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:

naponta 2x mosok általában + ágynemű, törölköző,ágyterítő stb. amikor sorra kerül az is, akkor 3x

2 gyerek van

2015. okt. 20. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is még csak 1 gyermekes vagyok,de hamarosan bővülünk.Hárman vagyunk,minden nap mosok,van,hogy mindkét mosógép megy egyszerre.Az,hogy ki mennyit mos,több dologtól függ szerintem.Én például nem tudom kétszer egymás után felvenni ugyanazt a felsőt,mert nem szeretem,ha deó szagú,vagy nyáron kissé izzadtabb.(egyébként nem vagyok izzadós,de azért más,amikor frissen veszem fel) A kisfiam és a párom is naponta újat vesz fel mindenből.Ezt azért írom,mert van olyan ismerősöm,aki nem.

Szeretem kimosni az ágyneműt kéthetente,és nálam is van extrában egy-egy takaró,párna,plüssjáték...Én is szétválogatom a színeset,fehéret,feketét (a barátnőm például mindent egyben mos ki színfogóval) és amíg pici volt a kisfiam,az ő ruháit is.Most már mindenkié együtt megy a gépbe,kivéve a nagyon piszkos munkásruhákat.

2015. okt. 20. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Naponta egyet kb. Nekem hihetelen, hogy a torolkozoket barmi massal egyutt mosnam, mert csak abbol fogy kb 15 db egy heten. Kethetente agynemu, heti egy feher, 2-3 szines, ovis agynemuk (2 ovisunk van), legutobb 12 farmert mostam, ami kb 10 nap alatt jott ossze.
2015. okt. 20. 20:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszönöm a válaszokat! Jobban átgondolva azért nem minden nap megy két ill. Három adag. Jövő héten össze fogom számolni, hogy mennyit mosok pontosan. Ma például bepisilt a kisfiam éjjel. Ez plusz egy adag volt, mivel hatalnas vastag hálózsákja van, plusz ágynemű. Ez rögtön egy adag. Nem nagy mosógépem van. 4 vagy 5 kilós.
2015. okt. 20. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
2 gyerekkel napi 1x, néha 2x. A nagyobb most lesz szobatiszta, sokat balesetezik.
2015. okt. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!