Több gyerekes anyukák! Ti mennyiszer mostok egy héten átlagosan?
Eddig azt hittem, hogy sokat mosok, de most rajottem, hogy nem.
Heti 7 adagot mosok, 4-et hetvegen, 3-at hetkoznap.
2 felnott van es 2 gyerek, igaz, hogy mar nem olyan kicsik (6-7 ev), igy nem kell kulon mosni rajuk.
Ebben a 7 adagban benne van az is, hogy a torolkozoket minden heten cserelem, az agynemuket is egy-masfel hetente. De a mosogep nagy kapacitasu, sok belefer egyszerre.
naponta 2x mosok általában + ágynemű, törölköző,ágyterítő stb. amikor sorra kerül az is, akkor 3x
2 gyerek van
Én is még csak 1 gyermekes vagyok,de hamarosan bővülünk.Hárman vagyunk,minden nap mosok,van,hogy mindkét mosógép megy egyszerre.Az,hogy ki mennyit mos,több dologtól függ szerintem.Én például nem tudom kétszer egymás után felvenni ugyanazt a felsőt,mert nem szeretem,ha deó szagú,vagy nyáron kissé izzadtabb.(egyébként nem vagyok izzadós,de azért más,amikor frissen veszem fel) A kisfiam és a párom is naponta újat vesz fel mindenből.Ezt azért írom,mert van olyan ismerősöm,aki nem.
Szeretem kimosni az ágyneműt kéthetente,és nálam is van extrában egy-egy takaró,párna,plüssjáték...Én is szétválogatom a színeset,fehéret,feketét (a barátnőm például mindent egyben mos ki színfogóval) és amíg pici volt a kisfiam,az ő ruháit is.Most már mindenkié együtt megy a gépbe,kivéve a nagyon piszkos munkásruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!