Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye így nem sok esélyem van...

Ugye így nem sok esélyem van a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
A barátommal nem védekeztünk, de nem élvezett belém és valószínűleg nem termékeny időszakomban voltam (nem volt ragacsos folyás, ami azért szokott jelentkezni havonta egy pár napra) és az aktust követő 24 órában vettem be egy 120 órás ellaOne esemény utáni tablettát. (olvastam, hogy 3x hatékonyabb mint a 72 órás és az 5. napon is ugyanolyan 98%-os hatású mint az első 24 órában) Előváladéktól eleve kicsi esély van a teherbeesésre, nem hogy tabletta után, de mégis aggódom. Szerintetek? Még 2 hét a menstruációmig, nem akarom végig stresszelni, mert attól aztán biztos, hogy késni fog és ennél is jobban aggódni fogok.

2016. máj. 15. 17:01
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Nem, tegnap este megjött hálistennek.:) Azért biztos ami biztos, csinálok egy tesztet, de minden olyan mint szokott, normál mennyiségű vér van, remélem azért hogy a gyógyszer hosszabb távra sem kavar be nagyon..:)
2016. máj. 31. 12:22
 52/53 A kérdező kommentje:
Teszteltem, negatív! :) Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 1. 12:27
 53/53 anonim válasza:
jaj szerelmem, remelem velem is ez lesz es megjon
2018. aug. 31. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!