Ugye így nem sok esélyem van a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
A barátommal nem védekeztünk, de nem élvezett belém és valószínűleg nem termékeny időszakomban voltam (nem volt ragacsos folyás, ami azért szokott jelentkezni havonta egy pár napra) és az aktust követő 24 órában vettem be egy 120 órás ellaOne esemény utáni tablettát. (olvastam, hogy 3x hatékonyabb mint a 72 órás és az 5. napon is ugyanolyan 98%-os hatású mint az első 24 órában) Előváladéktól eleve kicsi esély van a teherbeesésre, nem hogy tabletta után, de mégis aggódom. Szerintetek? Még 2 hét a menstruációmig, nem akarom végig stresszelni, mert attól aztán biztos, hogy késni fog és ennél is jobban aggódni fogok.2016. máj. 15. 17:01
1/53 anonim válasza:
esély mindig van. És előváladéktól nem kicsi az esély, csak kisebb mintha telibe beléd élvezett volna. De könyörgöm, ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek? És akkor nem kéne izgulni. Most jobb hogy egy lórugásnyi hormonnal sokkoltad a szervezeted, ami bőven bekavarhat a ciklusodba is? Egyébként ismerek egy-két hasonló sztorit, az egyik eredményével délután találkoztam a boltban, jöttek túró rudiért a kicsinek...
2/53 A kérdező kommentje:
Első és utolsó ilyen alkalom volt, tudom, hogy most mindenkinek jól esne leb*szni minket, de higgyétek el, tanultunk belőle.
2016. máj. 15. 17:42
3/53 anonim válasza:
Én biztosan nem szidlak le, a ti dolgotok, és az is az lesz, ha teherbe esel. ha neked megéri, csináljad csak, nekem nem lesz se jobb vagy rosszabb attól hogy te anya leszel.
4/53 A kérdező kommentje:
Véleményeket vártam, hogy érdemes-e ennyire izgulni, nem fölösleges kommenteket, szóval ha csak rosszat tudsz mondani, akkor inkább kérlek ne.
2016. máj. 15. 17:54
5/53 anonim válasza:
Most ezzel mi rosszat mondtam? Pont azt, hogy én aztán nem mondok rád semmi rosszat, mert nem az én dolgom, ez a te életed, a te dolgod hogy felelősségteljesen éled-e vagy nem, vállalod-e a teherbe esés kockázatát vagy nem. Most már felesleges izgulnod, ha terhes is leszel, tenni már úgyse tudsz mit ellene. Mindenesetre én gondolkoznék azon, hogy ha mégis terhes lennék, hogyan tudnám felnevelni.
6/53 anonim válasza:
Ha vettél be esemény utánit, nem kell aggódnod.
Én se aggódok, pedig nálunk kiszakadt a gumi :D Nem termékeny időszakban történt, nem is vettem eseményutánit. Meglepődnék, ha terhes lennék.
7/53 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, csak elég rossz ez a tehetetlenség nekem így is, hidd el. Nagyon felelőtlen voltam és tudatlan, ha ezt "megúszom" azt biztos, hogy legközelebb ilyet soha többet nem csinálok. Tanultam belőle, rettenetesen buta voltam, elképzelni sem tudom, hogy mi lesz, ha mégis teherbe esek. Ha ezt most sikerül megúszni, nagyon odafigyelünk legközelebb, mert ennyire még életemben nem aggódtam, de a tabletta valamennyire megnyugtatott, persze az sem 100%... Konkrétan rettegek. Ekkora tudatlan idiótát sem látott még a világ, mint én, hogy hagytam gumi nélkül. Őszinte leszek, eddig nem tudtam, hogy az előváladéktól teherbe lehet esni, ezért hagytam, majd másnap kezdtem el aggódni, mikor utánaolvastam. Az együttléttől is elment most a kedvem egy jó időre az biztos, ahol tudom csak magam hibáztatom.
2016. máj. 15. 18:54
8/53 anonim válasza:
Jól van, most már nyugodj meg, mást úgy se tudsz tenni. Mindenesetre elgondolkoznék, hogy biztos azzal a pasival akarok-e lenni, aki az én egészségemet, jövőmet képes kockára tenni a saját élvezete kedvéért.
9/53 A kérdező kommentje:
Aki szeretne üzenetet is írhat egy kicsit beszélgetni, a barátom meg van róla győződve, hogy felesleges aggódnom, főleg egy ilyen erős tabletta mellett, másnak pedig nem igazán tudok erről beszélni.
2016. máj. 15. 18:57
10/53 A kérdező kommentje:
Nem a saját élvezetéről van szó, valójában ő sem tudott az előváladék veszélyességéről. Igen, ilyen felelőtlenül vágtunk bele... Tudom..
2016. máj. 15. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!