Hány % esélyem van a teherbeesésre ha a héten a barátom 12x élvezett belém semmi védelem nélkül és teljesen egészséges vagyok (7nap)? Ebben a hét napban csináltam 2 tesztet mind a kettő negativ lett.
1. Túl sürü az aktus, nincs elegendő idő a termékeny sperma kifejlődésére
2. - még túl korai a teszt. Nemvárt előtt 3 nappal már mutathat valamit.
Ha egészséges a pasi (nem alacsony spermaszámú) nem baj, ha sokat vannak együtt.
Ha másfél hét múlva kell megjönnie, akkor mondjuk 3-4 napja ovuláltál (de gondolom, gőzöd sincs), szal majd egy hét múlva láthatsz bármit is a teszten.
mSzerintem van rá esély. A teszt még korai. Ha nem jön meg, akkor csinálhatsz, addig felesleges. Nem ismerem a ciklusodat, de kb jó volt az időzítés.
Tényleg nem a mennyiség a fontos. Mi azt csináltuk, hogy 2 naponta szexeltünk. Akkor van idő termékeny spermák képződésére a férfinál, amik egyébként 48 órán át lubickolnak a méhedben. Szóval ha 2 naponta szexelsz, akkor folyamatosan van bent termékeny sperma. Persze ha pontosan tudod mikor ovulálsz, akkor érdemes úgy időzíteni, hogy akkor legyetek együtt.
:D igen, mert a termékeny spermák elkezdenek egymással bunyózni, és ha túl sokan vannak akkor szétverik az egész kócerájt XD
persze hogy nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!