Ez egészséges magánszféra védelem, vagy üldözés mánia, amit a haverom csinál?
Azt, hogy azt mondja, hogy folyton figyelnek minket. És kihúzza a webkamerát ha nem használja, van laptopba épített kamerája, azt le ragasztotta egy celluxxal, és hogy mindig arra gondol, hogy vajon ki figyelheti ilyen módon.
De most ki figyelné csak úgy? Szerintem egy hackkernek van jobb dolga is, mint hogy pont Őt nézegesse a szobájában ahogy alszik a webkameráján keresztül.
Ez most üldözési mánia, vagy egészséges magánszféra védelem?
Azt elfelejtettem neki mondani, hogy a telefonján is van előlapi kamera, és az utcákon is vannak térfigyelő kamerák. :D
Ez nem üldözési mánia, inkább emberi ostobaság, amire ráerősít az, hogy manapság sorra derülnek ki a hasonló dolgok.
Én erre csak azt mondanám neki, hogy csak az fél, akinek rejtegetni valója van.
És ha pont akkó ármánykodik, mikó alszó? Vagy otthon haggyaja telefonnyát, és valami romkocsmába élőszóban esküszik össze ellened?
Kérdező, képezeéd mkkora pofira esés egy olyan embernek, aki ezt használta, és a másik, az antitallentum, aki ellen használta, buktatja:DD
Még humor sem kell hozzá, hogy az ember egy jót kuncogjon és mosolyogjon:D Főleg ha egy profi kezdte a másik lehallgatását, és egyamatőr buktatja:xDDD Ha csak belegondolsz, már vihogsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!